Wired Connect 4G Tracker

De tracker met de meeste functionaliteiten
Realtime track & trace, Geofencing, Startblokkade, Monitoring rijgedrag, Monitoring snelheden, Monitoring brandstofverbruik, Canbus voertuiginformatie, Professionele montage, Breed inzetbaar, Optie (sigaretten)rookmelder, Kilometerstand dashboard, Kilometerregistratie, Op afstand deur bedienen
De Wired Connect 4G Tracker bezit de meeste functionaliteiten van al onze trackers en gaat nog een stapje verder dan de Wired Tracker.
Net als de Wired Tracker bepaalt de Wired Connect 4G Tracker realtime de locatie van een voertuig en is daarmee uitermate geschikt voor route-, ritten- en kilometerregistratie. Ook beschikt hij G- sensoren die ruw rijgedrag registreren en dit aan u melden.
Wanneer uw voertuig of vaartuig een door u afgebakend gebied binnentreedt of verlaat (geofencing), ontvangt u direct een melding. In het geval van misbruik, wanbetaling of diefstal kunt u de startblokkade activeren.
Uniek aan de Wired Connect 4G Tracker is dat hij u ook voorziet van de exacte kilometerstand en het brandstof/ laadniveau van het voertuig! Daarbij bezit deze tracker over een vergendelings- & ontgrendelingssysteem d.w.z. dat u op afstand de deuren van het voertuig kunt vergrendelen en ontgrendelen.
De Wired Connect 4G Tracker is ideaal voor wagenparkbeheerders & verhuurders. Of u nu voertuigen, vaartuigen of machines verhuurt, deze tracker kan op al uw materieel worden aangesloten (mits een eigen stroomvoorziening van 9-30 volt). Net als de Wired Tracker wordt de Wired Connect 4G Tracker professioneel door een inbouwer of garagebedrijf ingebouwd. Een mooie bijkomstigheid is dat de tracker hierdoor moeilijk te ontdekken en te saboteren is. Als optie kunt u onze unieke (sigaretten)rookmelder bijbestellen. Deze is gemakkelijk op de Wired Connect 4G Tracker aan te sluiten. Hiermee voorkomt u geuroverlast en brandschade in uw voer- of vaartuig!

Specificaties

Afmetingen
65 x 56,6 x 20,6 mm (L x B x H)
Gewicht
61 g
Voltage
10- 30 V DC
Batterij
3,7 V 170 mAh Li- lon
Bestendigheid
IP 41 (bescherming tegen spitse voorwerpen & verticaal druppelend water)
Stroomverbruik
At 12V < 16 mA (stand-by) & At 12V < 2A Max. (actief)

De Wired Connect 4G; net dat beetje extra!

De Wired Connect 4G Tracker werkt op een spanningsbron van 9-30 V. Daarmee is deze tracker bijzonder geschikt voor een zeer brede doelgroep zoals bijvoorbeeld:
Autobussen
Bestelbussen
Bouwmachines
Campers
Landbouwmachines
Motors & scooters
Objecten
Personenauto's
Trailers
Vaartuigen
Vrachtauto's

Uw materieel uitrusten met de Wired Connect 4G Tracker

De Wired Connect 4G Tracker is verkrijgbaar voor € 150, -. Dit is exclusief de installatie en de maandelijkse abonnementskosten (gebruik van het online GPS Tracking Portal en de connectiviteit). De kosten zijn afhankelijk van het aantal objecten dat u bewaakt.
  • 1 tot 10 trackers ……. €6.90 per tracker, per maand
  • 11 tot 100 trackers ……. €5.90 per tracker, per maand
  • 100 of meer trackers ……. €4.90 per tracker, per maand