Wired 4G Tracker

De slimste tracker
Realtime track & trace, Geofencing, Startblokkade, Monitoring rijgedrag, Monitoring snelheden, Professionele montage, Breed inzetbaar, Optie (sigaretten)rookmelder, Kilometerregistratie
De Wired 4G Tracker bezit de meeste functionaliteiten van al onze trackers! De Wired 4G Tracker bepaalt realtime de locatie van een voertuig en is daarmee uitermate geschikt voor route-, ritten- en kilometerregistratie. Ook beschikt deze tracker over G- sensoren die ruw rijgedrag registreren en dit aan u melden.
Wanneer uw voertuig of vaartuig een door u afgebakend gebied binnentreedt of verlaat (geofencing), ontvangt u direct een melding. In het geval van misbruik, wanbetaling of diefstal kunt u de startblokkade activeren.
De Wired 4G Tracker is ideaal voor wagenparkbeheerders & verhuurders. Of u nu voertuigen, vaartuigen of machines verhuurt, deze tracker kan op al uw materieel worden aangesloten (mits een eigen stroomvoorziening van 9-30 volt).
De Wired 4G Tracker wordt professioneel door een inbouwer of garagebedrijf ingebouwd. Een mooie bijkomstigheid is dat de tracker hierdoor moeilijk te ontdekken en te saboteren is.
Als optie kunt u onze unieke (sigaretten)rookmelder bijbestellen. Deze is gemakkelijk op de Wired 4G Tracker aan te sluiten. Hiermee voorkomt u geuroverlast en brandschade in uw voer- of vaartuig!
WIRED 4G TRACKER
WIRED 4G TRACKER
WIRED 4G TRACKER
WIRED 4G TRACKER

Specificaties

Afmetingen
79 x 43 x 12 mm (L x B x H)
Gewicht
54 g
Voltage
10 – 30 V DC met overspanningsbeveiliging & polariteitsbeveiliging
Back-up batterij
170 MAh Li-lon, 0.63 Wh
Bestendigheid
IP 54 (bescherming tegen stof & spat/plenswater)
Stroomverbruik
At 12V <8mA (stand- by) At 12V <28mA (actief)

De Wired 4G Tracker is zeer breed inzetbaar

De Wired 4G Tracker werkt op een spanningsbron van 9-30 V. Daarmee is deze tracker bijzonder geschikt voor een zeer brede doelgroep zoals bijvoorbeeld:
Autobussen
Bestelbussen
Bouwmachines
Campers
Landbouwmachines
Motors & scooters
Objecten
Personenauto's
Trailers
Vaartuigen
Vrachtauto's

Uw materieel uitrusten met de Wired 4G Tracker

De Wired 4G Tracker is verkrijgbaar voor € 109, -. Dit is exclusief de installatie en de maandelijkse abonnementskosten (gebruik van het online GPS Tracking Portal en de connectiviteit). De kosten zijn afhankelijk van het aantal objecten dat u bewaakt.
1 tot 10 trackers ……. €6.90 per tracker, per maand
11 tot 100 trackers ……. €5.90 per tracker, per maand
100 of meer trackers ……. €4.90 per tracker, per maand