Wired Tracker

De slimste tracker
Geofencing, Realtime track & trace, Startblokkade, Monitoring rijgedrag, Monitoring snelheden, Monitoring brandstofverbruik, Professionele montage, Breed inzetbaar, Optie (sigaretten)rookmelder
Wilt u uw bedrijf beschermen tegen misgelopen contractschendingen? Of andere contractschendingen? De Wired Tracker bezit de meeste functionaliteiten van al onze trackers!
De Wired Tracker bepaalt realtime de locatie van een voertuig en is daarmee uitermate geschikt voor route-, ritten- en kilometerregistratie. Ook beschikt deze tracker over G- sensoren die ruw rijgedrag registreren en dit aan u melden.
Wanneer uw voertuig of vaartuig een door u afgebakend gebied binnentreedt of verlaat (geofencing), ontvangt u direct een melding. In het geval van misbruik, wanbetaling of diefstal kunt u de startblokkade activeren.
De Wired Tracker is ideaal voor wagenparkbeheerders & verhuurders. Of u nu voertuigen, vaartuigen of machines verhuurt, deze tracker kan op al uw materieel worden aangesloten (mits een eigen stroomvoorziening van 6-30 volt). De Wired Tracker wordt professioneel door een inbouwer of garagebedrijf ingebouwd. Een mooie bijkomstigheid is dat de Wired Tracker hierdoor moeilijk te ontdekken en te saboteren is.
Als optie kunt u onze unieke (sigaretten)rookmelder bijbestellen. Deze is gemakkelijk op de Wired Tracker aan te sluiten. Hiermee voorkomt u geuroverlast en brandschade in uw voer- of vaartuig!

De Wired Tracker is zeer breed inzetbaar

De Wired Tracker werkt op een spanningsbron van 9-30 V. Daarmee is deze tracker bijzonder geschikt voor een zeer brede doelgroep zoals bijvoorbeeld:
Autobussen
Bestelbussen
Bouwmachines
Campers
Landbouwmachines
Motors & scooters
Objecten
Personenauto's
Trailers
Vaartuigen
Vrachtauto's

Uw materieel uitrusten met de Wired Tracker

De Wired Tracker is verkrijgbaar voor € 109, -. Dit is exclusief de installatie en de maandelijkse abonnementskosten (gebruik van het online GPS Tracking Portal en de connectiviteit). De kosten zijn afhankelijk van het aantal objecten dat u bewaakt.
1 tot 10 trackers ……. €6.90 per tracker, per maand
11 tot 100 trackers ……. €5.90 per tracker, per maand
100 of meer trackers ……. €4.90 per tracker, per maand