Over Rental Tracker

Van autoverhuurbedrijf tot aanbieder van GPS tracking

Rental Tracker is geboren vanuit een grote passie voor voertuigen en machines van eigenaar Klaasjaap. Door zijn ervaring als autoverhuurder heeft hij zeer veel inzicht gekregen in de specifieke problemen, wensen en behoeften binnen de verhuurbranche. Zijn ervaringen hebben geleid tot de ontwikkeling van Rental Tracker.
Inmiddels is Rental Tracker ontwikkeld tot een uniek en gerenommeerd track & tracebedrijf met meer dan 40.000 actieve trackers in verschillende landen!

Onze track & trace producten en ons portaal zijn ideaal voor wagenparkbeheerders, verhuurders en andere bedrijven of organisaties die inzicht willen in het gebruik van hun materieel. Ons track & trace- systeem wordt dan ook veel gebruikt in de volgende branches: 

Klaasjaap Beintema

Als eigenaar van autoverhuurbedrijf Smarthuren, liep ik tegen problemen op die andere wagenparkbeheerders en verhuurders ook kennen. Mijn huurauto’s liepen schade op door het onzorgvuldige rijgedrag van huurders. Bovendien wilde ik graag mijn bedrijf beschermen tegen problematiek zoals misgelopen betalingen en contractschendingen. Het kostte mij teveel tijd, energie en geld en gaf mij soms het gevoel achter de feiten aan te lopen. Tegelijkertijd zag ik het als een mooie uitdaging om dit op te lossen!

Met Rental Tracker hebben we een snel en gemakkelijk systeem ontwikkeld. Dankzij ons GPS volgsysteem en het juiste track & trace product wordt u als verhuurder optimaal ontzorgd zodat u zich weer kunt focussen op uw core- business én tegelijkertijd het rendement van uw bedrijf kunt verhogen!

Klaasjaap, Directeur & Sales

Team Rental Tracker

Team Rental Tracker bestaat uit enthousiaste betrokken mensen met zeer veel kennis, kunde en ervaring op het gebied van track en trace. Of u nu een autoverhuur-, autolease-, bootverhuur-, schoonmaak-, detacherings-, loon- of bouwbedrijf heeft, team Rental Tracker staat voor u klaar!
Wij adviseren u graag persoonlijk vanuit onze expertise op het gebied van GPS tracking.

Margriet

Marketing & PR

Anne

Office & support 

Klaas Jaap Beintema CEO

Klaasjaap

Directeur & sales

Tjeerd

Support & ICT- ontwikkeling 

Marije

Office & productie

Over onze samenwerkingspartner

Samenwerken maakt krachtig!

Sinds 2021 werkt team Rental Tracker nauw samen met New Nexus, een toonaangevend ICT bedrijf waarvan een getalenteerd en specialistisch team dagelijks onze ICT afdeling ondersteunt.

Als bedrijf moet je je blijven ontwikkelen en innoveren. De wereld verandert namelijk snel. Hierdoor wordt er van onze organisatie en onze mensen veel flexibiliteit en inventiviteit verwacht.
Doordat we een goede samenwerking hebben gevonden met New Nexus kunnen we nog beter de specifieke wensen van onze klanten realiseren, sneller acteren bij problemen en anticiperen op de toekomst. Dit zorgt voor minder verrassingen, maakt ons sterker en biedt het ons veel mogelijkheden om verder te groeien.

Heeft u vragen over GPS Tracking voor uw bedrijf?

Rental Tracker heeft de perfecte oplossing voor

Al meer dan

0

GPS-trackers in actie

Maar liefst

0

verschillende GPS-trackers

GPS-oplossingen voor meer dan

0

verschillende objecten