Over Rental Tracker

Van autoverhuurbedrijf tot aanbieder van GPS tracking

Rental Tracker is geboren vanuit een grote passie voor voertuigen en machines van eigenaar Klaasjaap. Door zijn ervaring als autoverhuurder heeft hij zeer veel inzicht gekregen in de specifieke problemen, wensen en behoeften binnen de verhuurbranche. Zijn ervaringen hebben geleid tot de ontwikkeling van Rental Tracker. 

Inmiddels is Rental Tracker ontwikkeld tot een uniek en gerenommeerd track & tracebedrijf met meer dan 35.000 actieve trackers in verschillende landen.
Het team bestaat uit enthousiaste betrokken mensen met zeer veel kennis, kunde en ervaring op het gebied van track en trace. 

.

Als eigenaar van autoverhuurbedrijf Smarthuren, liep ik tegen problemen op die andere wagenparkbeheerders en verhuurders ook kennen. Mijn huurauto’s liepen schade op door het onzorgvuldige rijgedrag van huurders. Bovendien wilde ik graag mijn bedrijf beschermen tegen problematiek zoals misgelopen betalingen en contractschendingen. Het kostte mij teveel tijd, energie en geld en gaf mij soms het gevoel achter de feiten aan te lopen. Tegelijkertijd zag ik het als een mooie uitdaging om dit op te lossen!

Met Rental Tracker hebben we een snel en gemakkelijk systeem ontwikkeld. Dankzij ons GPS volgsysteem en het juiste track & trace product wordt u als verhuurder optimaal ontzorgd zodat u zich weer kunt focussen op uw core- business én tegelijkertijd het rendement van uw bedrijf kunt verhogen!

Klaasjaap, eigenaar

Rental Tracker heeft de perfecte oplossing voor

Team Rental Tracker

Of u nu een autoverhuur-, autolease-, bootverhuur-, schoonmaak-, detacherings-, loon- of bouwbedrijf heeft, team Rental Tracker staat voor u klaar!
Wij adviseren u graag persoonlijk vanuit onze expertise op het gebied van GPS tracking.

Margriet

Verkoop en backoffice

Anne

Technologie en verkoop

Klaasjaap

Directeur

Heeft u vragen over GPS Tracking voor uw bedrijf?

Al meer dan

0

GPS-trackers in actie

Maar liefst

0

verschillende GPS-trackers

GPS-oplossingen voor meer dan

0

verschillende objecten