Ons portaal

Voor u en uw bedrijf op maat!

Rental Tracker is in samenwerking met o.a. verhuur- en shortleasebedrijven ontwikkeld. Hierdoor is het portaal toegespitst op verschillende branches en een breed scala aan voertuigen en ander materieel.

Tenslotte heeft ieder bedrijf behoefte aan andere inzichten in het portaal. De bedrijfsleider van een schoonmaakbedrijf wil bijvoorbeeld graag inzicht krijgen in hoe lang er op een project gewerkt is. Hij wil ook graag meldingen ontvangen wanneer het voertuig tegen de afspraak buiten werktijd gebruikt wordt. De fleetmanager van het autoverhuurbedrijf heeft daarentegen veel meer baat bij inzichten zoals route-, ritten-, kilometerregistratie en locatiebepaling. Verder wil hij graag meldingen ontvangen bij ruw rijgedrag en bij overschrijdingen van de maximale toegestane snelheid en het verlaten van een door hem afgebakend gebied of land. Zo krijgen zij beiden die inzichten die voor hen van belang zijn!

Ons portaal kan dus gemakkelijk naar branche en specifieke behoeften ingesteld worden. Ook is het mogelijk om de instellingen die voor u niet van toepassing zijn te verbergen. Zo ziet u alleen nog die informatie die voor u en uw bedrijf van belang is. Dit geeft u snel & gemakkelijk (zelfs op uw mobiel) inzicht in al uw materieel! Dagelijks, wekelijks of maandelijks kunt u hiervan een rapport genereren.

Verder werken wij met kant en klare notificatie- templates voor de waarschuwingsmeldingen. Deze templates zijn geheel op maat gemaakt voor uw specifieke branche maar waarin persoonlijke behoeften van uw bedrijf door u zelf of door ons gemakkelijk aan toegevoegd kunnen worden. U ontvangt dan 24/7 meldingen over gebruik of specifieke situaties/ gebeurtenissen per mail, sms of webhook. 

Onze unieke connectiviteit en GPS

Realtime, worldwide, anytime, anywhere!

Onze GPS- devices communiceren soms wel met maar liefst 17 GPS- satellieten. Daarbij is Rental Tracker verbonden met de beste en grootste netwerkaanbieders, die onze connectiviteit verzorgen. Onze klanten zijn wereldwijd (>190 landen) feilloos verbonden met een netwerk door onze zeer hoogwaardige Roaming-SIM.  Zo kunnen wij u de beste dekking aanbieden, ook in meer afgelegen gebieden! 

Alles valt of staat met de connectiviteit tussen uw GPS- producten en uw portaal! U kunt over de beste telematica producten en een handig portaal beschikken maar wanneer de kwaliteit van connectiviteit te wensen overlaat, dan valt er niet veel te monitoren!
Met onze connectiviteit en ons portaal heeft u altijd én overal direct toegang tot alle gegevens van uw wagenpark en heeft u al uw materieel in beeld. Of het nu met uw mobiele telefoon, laptop of op uw pc is!

Net als opsporingsdiensten kunnen wij zelfs wanneer er geen GPS- signaal meer is maar de SIM- kaart nog wel ontvangst heeft, nog vaak de locatie bepalen. Op deze wijze is de kans groot dat uw gestolen materieel alsnog getraceerd kan worden.

Databeveiliging en privacy

Uw ritgegevens worden opgeslagen in een ISO 27001 gecertificeerd datacenter in Nederland. Back-ups worden in een eveneens ISO 27001 gecertificeerd datacenter in Duitsland opgeslagen. Door deze ISO-certificering wordt voldaan aan de strengste internationale (data)beveiligingseisen.

Jaarlijks vindt controle plaats door een onafhankelijke ISO-auditor. Ook vinden er regelmatig testen plaats om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen in het geval van een cyberaanval of bij een verstoring van de elektriciteitsvoorziening.
Hiermee zijn informatiebeveiliging, bedrijfscontinuïteit en versleutelde offsite backups gewaarborgd.

Mocht u nog vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.