OBD Connect 4G Tracker

Plug and Play!
Realtime track & trace, Geofencing, Monitoring rijgedrag, Monitoring snelheden, Monitoring brandstofverbruik, Canbus voertuiginformatie, Zelf te monteren, Snel van object te wisselen, Kilometerstand dashboard, Kilometerregistratie
De OBD Connect 4G tracker is de opvolger van de OBD Connect 2G tracker en is net als deze speciaal ontwikkeld voor flexibel gebruik in voertuigen. Dat wil zeggen dat de OBD Connect 4G gemakkelijk te wisselen is van voertuig. Personenauto’s, lichte bedrijfsauto’s en campers beschikken over een OBD- poort waarop deze tracker wordt aangesloten. De OBD Connect 4G is met name geschikt voor bedrijven die op een gemakkelijke manier meer grip op hun wagenpark willen hebben waarbij het voorkomen van diefstal of ontvreemding niet het hoofddoel is. De OBD Connect 4G wordt met name gebruikt door autoverhuurbedrijven die inzicht willen krijgen in zowel de voertuigdata als het rijgedrag van de bestuurder van het voertuig. Autodealers gebruiken de OBD Connect om hun nieuwe auto’s tijdens proefritten te bewaken (incidentele voertuigbewaking).
OBD staat voor On- Board Diagnostics. De OBD Connect 4G Tracker wordt aangesloten op de OBD- poort, welke zorgt voor de stroomvoorziening. Middels de optionele Y- kabel blijft de originele OBD bereikbaar voor de werkplaats maar is de tracker onzichtbaar ingebouwd. De aansluiting neemt weinig tijd in beslag en vereist geen technische kennis. Na aansluiting is deze direct functioneel; PLUG & PLAY!

De OBD Connect 4G verzamelt gegevens (route-, ritten-, kilometerregistratie & locatiebepaling) die belangrijk zijn voor elke wagenparkbeheerder. Deze tracker beschikt daarbij over G-sensoren die allerlei data registreren over het rijgedrag zoals remmen, accelereren en snelheden. In het portaal kunt u voor uw voertuigen een bepaald gebied afbakenen (geofencing). Bij ruw rijgedrag of het verlaten of binnentreden van de geofence, ontvangt u een melding. Deze nieuwste versie van de OBD- tracker biedt u bovendien nog meer inzichten in voertuigdata zoals de echte kilometerstand, brandstofniveau, brandstofverbruik en diagnostische problemen (fout)codes!
OBD Connect 4G Tracker
OBD CONNECT 4G TRACKER

Specificaties

Afmetingen
67,2 x 49,6 x 25 mm (L x B x H)
Gewicht
63 g
Voltage
10- 30 V DC met overspanningsbeveiliging & polariteitsbeveiliging
Batterij
3.7 V 170 mAH
Bestendigheid
IP41 (bescherming tegen spitse voorwerpen & verticaal druppelend water)
Stroomverbruik
At 12V < 16mA (stand- by) & At <33mA (actief)

De OBD Connect 4G Tracker is flexibel inzetbaar

De OBD Connect 4G Tracker is speciaal ontwikkeld voor flexibel gebruik in voertuigen dat wil zeggen dat deze tracker gemakkelijk te wisselen is van voertuig. Personenauto’s, lichte bedrijfsauto’s en campers beschikken over een OBD- poort waarop deze tracker wordt aangesloten.
Bestelbussen
Campers
Personenauto's

Uw materieel uitrusten met de OBD Connect 4G Tracker

De OBD Connect 4G Tracker is verkrijgbaar voor €125, -. De abonnementskosten (gebruik van het online GPS Tracking Portal en de connectiviteit) is afhankelijk van het aantal objecten dat u bewaakt.
1 tot 10 trackers ……. €6.90 per tracker, per maand
11 tot 100 trackers ……. €5.90 per tracker, per maand
100 of meer trackers ……. €4.90 per tracker, per maand