Trailer 4G Tracker

De monitor voor trailers & aanhangwagens
Realtime track & trace, Geofencing, Monitoring rijgedrag, Monitoring snelheden, Monitoring transport, Professionele montage, Kilometerregistratie
Een vaak gehoord probleem is dat transport en logistiek bedrijven niet altijd een goed overzicht hebben over hun wagenpark omdat de planning niet altijd efficiënt verloopt en soms last minute van een planning wordt afgeweken waardoor materieel (en lading) soms uit het oog verloren raakt. Daarbij worden trailers en opleggers steeds vaker ontvreemd van parkeerterreinen, wordt de trailer vaak nog terug gevonden maar is dan al ontdaan van de lading.De Trailer Tracker is speciaal ontwikkeld voor transportbedrijven met trailers, opleggers, aanhangwagens en zelfs bakwagens en biedt u de oplossing; U heeft altijd en overal inzicht in of – het juiste materieel zich – op het juiste moment – op de juiste locatie bevindt!
De Trailer Tracker kan tot op de minuut (realtime) de locatie van uw materieel bepalen en is daarmee geschikt voor uw route-, ritten- en kilometeradministratie maar vooral ook subliem voor de planning en logistiek van uw materieel! Via uw mobiel, pc, tablet krijgt u namelijk gemakkelijk inzicht in het gebruik van uw materieel, kunt u deze nauwlettend volgen en bent u continu op de hoogte van hun locatie. Ook beschikt deze tracker over G- sensoren zodat u het transport van uw goederen goed in de gaten kan houden.
Middels de geofencing- functie ontvangt u een direct een melding wanneer uw materieel een door u afgebakend gebied binnenkomt of verlaat. Chauffeurs kunnen via de Fire Bird op onze Rental Tracker app zo naar de betreffende trailer rijden. Zo kunt u uw bedrijf beschermen tegen misgelopen inkomsten en schadeposten, kunt u de inzetbaarheid van uw wagenpark verbeteren en het rendement van uw bedrijf verhogen!
WIRED 4G TRACKER
WIRED 4G TRACKER
WIRED 4G TRACKER
WIRED 4G TRACKER

Specificaties

Afmetingen
140 x 40 x 11 (L x B x H)
Gewicht
46 g
Voltage
10 – 30 V DC met overspanningsbeveiliging en polariteitsbeveiliging
Back-up batterij
170 MAh Li-lon, 0.63 Wh
Bestendigheid
IP 67 (stofdicht & dompeldicht)
Stroomverbruik
At 12V <8mA (stand- by) At 12V <28mA (actief)

De Trailer Tracker is uitermate geschikt voor

De Trailer Tracker is speciaal ontwikkeld voor transportbedrijven met trailers, opleggers, aanhangwagens en zelfs bakwagens en biedt u de oplossing; U heeft altijd en overal inzicht in of – het juiste materieel zich – op het juiste moment – op de juiste locatie bevindt!
Trailers

Uw materieel uitrusten met de Trailer Tracker

De Trailer Tracker is verkrijgbaar voor € 109, -. De abonnementskosten (gebruik van het online GPS Tracking Portal en de connectiviteit) is afhankelijk van het aantal objecten dat u bewaakt.
1 tot 10 trackers ……. €6.90 per tracker, per maand
11 tot 100 trackers ……. €5.90 per tracker, per maand
100 of meer trackers ……. €4.90 per tracker, per maand