Personal Tracker

De persoonsgerichte tracker!
Locatiebepaling, Persoonsbeveiliging, Eigen stroomvoorziening, Overdraagbaar
De Personal GPS Tracker is ideaal voor een acute en ernstige hulpvraag of in een noodsituatie waarbij de persoon in kwestie niet meer instaat is om hulp in te schakelen. Daarbij wordt de Personal Tracker ook wel gebruikt om op een groot terrein personeel zoals beveiligers en/of EHBO-ers te volgen en/of te lokaliseren.
De Personal Tracker geeft aan op welke locatie de persoon in kwestie zich bevindt. Mocht het nodig zijn kan de geofencing- functie door u ingezet worden. Hierbij bakent u in ons systeem een bepaald gebied voor bijvoorbeeld uw cliënt af. Wanneer de cliënt het afgebakende gebied binnentreedt of verlaat, ontvangt u direct een melding.
Bij een ernstige hulpvraag of in een noodsituatie waarbij de drager nog wel in staat is zelf om hulp te vragen, kan de drager de SOS- knop indrukken. De SOS- melding wordt hierna in het portaal zichtbaar en er wordt een sms verstuurd naar geselecteerde mobiele telefoonnummers.
De Personal Tracker alarmeert ook wanneer de persoon in kwestie omvalt of gaat liggen (man down functie) bij gezondheidsklachten zoals epilepsie of diabetes.

De Personal Tracker is uitermate geschikt voor

Lokalisatie van personen in bepaalde situaties, tijdens risicovolle sporten, expedities en grote drukbezochte outdoor evenementen zoals concerten en festivals.
Personen

Bent u geïnteresseerd in de Personal Tracker?​

De Personal Tracker is verkrijgbaar voor €150, -. De abonnementskosten (gebruik van het online GPS Tracking Portal en de connectiviteit) is afhankelijk van het aantal objecten dat u bewaakt.
1 tot 10 trackers ……. €6.90 per tracker, per maand
11 tot 100 trackers ……. €5.90 per tracker, per maand
100 of meer trackers ……. €4.90 per tracker, per maand