Stealth Compact Tracker

Uniek in formaat en kracht
Locatiebepaling, Diefstalbeveiliging, Zelf te monteren, Eigen stroomvoorziening, Breed inzetbaar, Snel van object te wisselen
De Stealth Compact Tracker is ontworpen met anti-diefstal als uitgangspunt. Mocht uw materieel onverhoopt toch ontvreemd worden, dan is deze gemakkelijk op te sporen! In geval van nood heeft u de mogelijkheid om uw voertuig direct te volgen en indien nodig verdere maatregelen te nemen.
De tracker stuurt standaard één tot twee keer per 24 uur zijn locatie door. Hierdoor is de Stealth vrijwel niet te detecteren met behulp van GPS listeners of sweepers. Bij diefstal kan de locatiebepaling freguenter ingesteld worden.
De Stealth Compact Tracker werkt geheel autonoom omdat hij beschikt over een eigen GPS-chip, antenne en energiebron.
Deze zeer compacte tracker is gemakkelijk en snel door u te verbergen in al uw materieel. Bovendien is de Stealth Tracker gemakkelijk te verwisselen van materieel. Daarmee is deze tracker bijzonder geschikt voor een zeer brede doelgroep zoals bijvoorbeeld; verhuur- & shortlease, landbouw & mechanisatie, grondverzet, wegenbouw & waterbouw, sloop-, graafwerken & zuigtchniek, renovatie-, bouw- & installatietechniek, bezorg- & koeriersdiensten, transport & logistiek, individuen, evenementen & sport.

Specificaties

Afmetingen
46,8 mm x 41,8 x 16,9 mm (L x B x H)
Gewicht
42 g
Batterij
Lithium manganese dioxide, 2400 mAh
Bestendigheid
IP 67 (stofdicht & dompeldicht)

Stealth Compact Tracker is breed toepasbaar

Deze zeer compacte tracker is gemakkelijk en snel door u te verbergen in al uw materieel. Bovendien is de Stealth Compact Tracker gemakkelijk te verwisselen van materieel. Daarmee is deze tracker bijzonder geschikt voor een zeer brede doelgroep zoals bijvoorbeeld:
Autobussen
Bestelbussen
Bouwmachines
Campers
Landbouwmachines
Motors & scooters
Objecten
Personenauto's
Trailers
Vaartuigen
Vrachtauto's

Uw materieel uitrusten met de Stealth Compact Tracker

De Stealth Compact Tracker is verkrijgbaar voor €109, -. De abonnementskosten (gebruik van het online GPS Tracking Portal en de connectiviteit) is afhankelijk van het aantal objecten dat u bewaakt.
1 tot 10 trackers ……. €6.90 per tracker, per maand
11 tot 100 trackers ……. €5.90 per tracker, per maand
100 of meer trackers ……. €4.90 per tracker, per maand