Tacho 4G Tracker

De monitor voor vrachtauto’s, (bestel)bussen, touringcars, bouw- en landbouwmachines
Realtime track & trace, Geofencing, Startblokkade, Monitoring rijgedrag, Monitoring snelheden, Monitoring brandstofverbruik, Canbus voertuiginformatie, Monitoring transport, Professionele montage, Optie (sigaretten)rookmelder, Kilometerstand dashboard, Kilometerregistratie, Op afstand deur bedienen, Rij- en rusttijden info
Wilt u schadelasten en brandstofkosten verlagen, de veiligheid van uw chauffeurs verhogen, eco- driving stimuleren en de planning en logistiek van uw materieel optimaliseren?
Met behulp van de Tacho Tracker kunt u gemakkelijk en snel, op efficiënte wijze het rendement van uw bedrijf verhogen! U kunt namelijk al uw actuele gegevens van de DDD- bestanden van uw voertuigen en de bestuurderskaarten op afstand en automatisch downloaden. Voertuigen hoeven dus niet meer fysiek aanwezig te zijn en u hoeft niet meer de data handmatig te downloaden! Zo heeft u snel en gemakkelijk inzicht in de meest actuele tachograaf- data zoals rij- en rusttijden van de chauffeur en voertuig/CAN- bus data. Meldingen ten behoeve van de rij- en rusttijden van uw chauffeurs worden doorgegeven aan uw planners en kunnen nieuwe opdrachten veilig (binnen de rijlimieten) door de planners toegewezen worden.
Door middel van GPS kan de Tacho Tracker realtime de locatie en de status van het voertuig bepalen en doorgeven. Ook beschikt deze tracker over sensoren die het rijgedrag (ruw rijgedrag; remmen, acceleren, snelheden) en brandstofverbruik registreren. Overschrijdingen worden aan u gemeld. Door deze factoren te monitoren kunt u het brandstofverbruik drastisch verminderen.  
De Tacho Tracker biedt u ook de mogelijkheid tot het op afstand activeren (vanuit uw portaal) van de startblokkade van een voertuig. Wanneer uw voertuig een door uw afgebakend gebied binnentreedt of verlaat (geofencing), ontvangt u direct een melding.
De Tacho Tracker ondersteunt optimaal uw fleetmanagement van uw vrachtauto’s, (bestel)bussen en touringcars. Hij is daarmee uitermate geschikt voor: internationale logistiek, koeltransporten, bouw- en landbouw, busmaatschappijen, touringcarbedrijven, veiligheids- en hulpdiensten etc.

De Tacho Tracker wordt professioneel door een inbouwer of garagebedrijf ingebouwd. Als optie kunt u onze unieke (sigaretten)rookmelder op de Tacho Tracker aan laten sluiten. Hiermee voorkomt u geuroverlast en brandschade in voertuig!
TACHO 4G TRACKER
TACHO 4G TRACKER
TACHO 4G TRACKER
TACHO 4G TRACKER

Specificaties

Afmetingen
104,1 x 76,8 x 31,5 mm (L x B x H)
Gewicht
201 g
Voltage
10-30 V DC met overspannings- en polariteitsbeveiliging
Back-up batterij
550 mAh Ni-Mh, 8.4 V
Bestendigheid
IP41 (bescherming tegen spitse voorwerpen & verticaal druppelend water)
Stroomverbruik
At 12V <19mA (stand- by) & At 13V <38 mA (actief)

De Tacho Tracker is speciaal ontwikkeld voor de transport & logistiek branche

De Tacho Tracker geeft u op afstand alle benodigde inzichten in de meest actuele tachograaf- data zoals rij- en rusttijden van de chauffeurs en voertuig/CAN- bus data, realtime locatie, rijgedrag en brandstofverbruik. Verder geeft de Tacho Tracker de mogelijkheid tot geofencing en het op afstand activeren van de startblokkade.
Autobussen
Bestelbussen
Bouwmachines
Landbouwmachines
Vrachtauto's

Uw materieel uitrusten met de Tacho Tracker

De Tacho Tracker is verkrijgbaar voor € 199, -. Dit is exclusief de installatie en de maandelijkse abonnementskosten (gebruik van het online GPS Tracking Portal en de connectiviteit). De kosten zijn afhankelijk van het aantal objecten dat u bewaakt.
1 tot 10 trackers ……. €9.90 per tracker, per maand*
11 of meer ……. neem contact op voor een speciale prijs*
* exclusief toegang tot het DDD- portaal