Over Rental Tracker

van autoverhuurbedrijf tot aanbieder van GPS tracking

Rental Tracker is geboren vanuit een grote passie voor voertuigen en machines van eigenaar Klaasjaap Beintema. Door zijn ervaring als autoverhuurder heeft hij zeer veel inzicht in welke problemen zich voordoen binnen de verhuurbranche.
Zijn ervaringen hebben geleid tot de ontwikkeling van Rental Tracker. Inmiddels is Rental Tracker ontwikkeld tot een uniek en gerenommeerd track & tracebedrijf met meer dan 20.000 actieve trackers in verschillende landen.

IMG_1458-onbewerkt

Onze oprichter

“Als eigenaar van autoverhuurbedrijf Smarthuren, liep ik tegen problemen op die andere wagenparkbeheerders en verhuurders ook kenden. Mijn huurauto’s liepen schade op door het onzorgvuldige rijgedrag van huurders. Bovendien wilde ik graag mijn bedrijf beschermen tegen problematiek zoals misgelopen betalingen en contractschendingen. Het kostte mij teveel tijd, energie en geld en gaf mij soms het gevoel achter de feiten aan te lopen. Tegelijkertijd zag ik het als een mooie uitdaging om dit op te lossen!”

Met Rental Tracker hebben we een snel en gemakkelijk systeem ontwikkeld. Dankzij ons GPS volgsysteem en het juiste track & trace product wordt u als verhuurder optimaal ontzorgd zodat u zich weer kunt focussen op uw core- business én tegelijkertijd het rendement van uw bedrijf kunt verhogen! 

Voor o.a. deze problemen heeft Rental Tracker de perfecte oplossing voor u klaar;

Al meer dan

0
Tracker in actie

Kantoren in 

0
Verschillende landen

GPS-oplossingen voor meer dan

0
verschillende tracking-objecten

Rental Tracker heeft ook de sleutel tot succes voor uw bedrijf!

Over Rental Tracker in het kort ...

Als eigenaar van autoverhuurbedrijf Smarthuren, liep Klaasjaap Beintema tegen problemen op die andere wagenparkbeheerders en verhuurders ook kennen. Tegelijkertijd zag hij hierin een mooie uitdaging om dit op te lossen! "Het gebruik van het GPS volgsysteem gaven hem vele inzichten in zijn wagenpark maar boden hem ook oplossingen zoals het kunnen activeren van de startblokkade in geval van wanbetaling. Het maakte oude problemen verleden tijd en leidde naar nieuwe successen.

Vanwege het grote succes van het GPS volgsysteem heeft Klaasjaap Rental Tracker opgericht om zo ook de producten toegankelijk te maken voor andere ondernemers in de verhuurbranche. Al snel werd duidelijk dat veel van de functies van onze GPS trackers, die in eerste instantie voor autoverhuur waren ontwikkeld, ook een meerwaarde betekenen voor andere branches. In de loop van de tijd hebben we verdere GPS functies ontwikkeld en deze compatibel gemaakt met verschillende trackingobjecten.Inmiddels is Rental Tracker ontwikkeld tot een uniek en gerenommeerd track & tracebedrijf met meer dan 20.000 actieve trackers. klanten van Rental Tracker beslaan nu een breed scala aan bedrijfsgebieden (verhuur, bouwbedrijven, logistieke bedrijven en vele andere bedrijfsvloten) en ook uit verschillende landen (Nederland, België en Duitsland).

In de loop van de tijd hebben we verdere GPS functies ontwikkeld en deze compatibel gemaakt met verschillende trackingobjecten.Inmiddels is Rental Tracker ontwikkeld tot een uniek en gerenommeerd track & tracebedrijf met meer dan 20.000 actieve trackers. klanten van Rental Tracker beslaan nu een breed scala aan bedrijfsgebieden (verhuur, bouwbedrijven, logistieke bedrijven en vele andere bedrijfsvloten) en ook uit verschillende landen (Nederland, België en Duitsland). Door de jaren heen is Team Rental Tracker zeer bedreven geworden in het oplossen van problemen binnen een velerlei branches. Of u nu een autoverhuur-, autolease-, bootverhuur-, schoonmaak-, detacherings-, loon- of bouwbedrijf heeft, team Rental Tracker staat voor u klaar!

Inmiddels is Rental Tracker ontwikkeld tot een uniek en gerenommeerd track & tracebedrijf met meer dan 20.000 actieve trackers in verschillende landen.

Het continu creëren, optimaliseren en aanbieden van perfecte GPS tracker om u en uw bedrijf optimaal te ondersteunen; De verdere ontwikkeling van onze GPS trackers maakt namelijk deel uit van ons dagelijkse werk. Ons doel is niet alleen om onze bestaande GPS oplossingen te verbeteren, maar ook om nieuwe GPS trackers te ontwikkelen met nieuwe functies voor zowel bestaande klanten als nieuwe doelgroepen. Ons motto is; de klant vraagt, wij leveren! Wij weten precies wat er speelt in uw branche door goed te luisteren naar uw specifieke problemen, wensen en behoeften!

Ons team zegt: "Hallo!"

Wij zijn Margriet, Anne en Klaasjaap van Rental Tracker. Of het nu in de chat via sociale media, per e-mail of telefoon is: we adviseren u graag persoonlijk vanuit onze expertise op het gebied van GPS tracking.

Magriet

Margriet Landru

Verkoop & backoffice

Anne Roukema

Anne Roukema

Technologie en verkoop

Klaasjaap Beintema

Klaasjaap Beintema

directeur

Heeft u vragen over GPS Tracking voor uw bedrijf?

Maak een afspraak voor advies op maat.

RT-Logo-2020-kopie

Interesse in onze diensten & producten?

Heeft u een passende GPS oplossing nodig voor uw onderneming? Vraag geheel vrijblijvend en gratis een offerte aan of maak direct een afspraak voor informatie en een eventueel adviesgesprek. Wij bespreken graag met u uw wensen en behoeften en bekijken samen welke van onze GPS- trackers voor uw bedrijf passend is!