Over Rental Tracker

van autoverhuurbedrijf tot aanbieder van GPS tracking

Voordat Rental Tracker onstond,  werkten we als autoverhuurbedrijf. Sindsdien weten we bij Rental Tracker wat belangrijk is als het gaat om wagenparkbeheer.

Met de Rental Tracker-producten dichten we de kloof tussen efficiënt wagenparkbeheer en betrouwbare GPS tracking Dat stellen onze klanten in heel Europa op prijs.

Onze oprichter

“Toen ik directeur was van mijn autoverhuurbedrijf www.smarthuren.nl, liepen mijn huurauto’s vaak schade op door het onzorgvuldige rijgedrag van de huurders.” Met Rental Tracker hebben we de perfecte oplossing ontwikkeld. 

Dankzij ons GPS volgsysteem en de juiste tracker heeft u als  als verhuurder geen omkijken meer naar uw wagenpark! “

Al meer dan

0
Tracker in actie

Kantoren in 

0
Verschillende landen

GPS-oplossingen voor meer dan

0
verschillende tracking-objecten

De beste GPS trackers voor onze vloot

Dat was het doel dat Klaasjaap Beintema had toen hij bezig was met zijn autoverhuurbedrijf....

Geschiedenis

Het gebruik van het GPS volgsysteem hielp zijn autoverhuurbedrijf smarthuren.nl onmiddellijk naar nieuwe successen. Plots bevond Klaas zich als autoverhuurder in een nieuwe, ongewoon comfortabele situatie.

De oude problemen waren verleden tijd dankzij de gegevens verzameld door de GPS tracker, locatie informatie en de geïntegreerde startblokkade. Dankzij de trackingfuncties kon Klaas gemakkelijk en preventief handelen en veel tijd, geld en zenuwen besparen.

Vanwege het grote succes van het GPS volgsysteem heeft Klaas Rental Tracker opgericht om de producten toegankelijk te maken voor andere ondernemers in de verhuurbranche. De klanten van Rental Tracker beslaan nu een breed scala aan bedrijfsgebieden (verhuur, bouwbedrijven, logistieke bedrijven en vele andere bedrijfsvloten) en ook uit verschillende landen (Nederland, België en Duitsland).

Vanwege het grote succes van het GPS volgsysteem heeft Klaas Jaap Rental Tracker opgericht om de producten toegankelijk te maken voor andere ondernemers in de verhuurbranche. De klanten van Rental Tracker beslaan nu een breed scala aan bedrijfsgebieden (verhuur, bouwbedrijven, logistieke bedrijven en vele andere bedrijfsvloten) en ook uit verschillende landen (Nederland, België en Duitsland).

Ons doel:

creëren en optimaliseren van perfecte GPS oplossingen

De verdere ontwikkeling van onze GPS trackers maakt deel uit van ons dagelijkse werk. Ons doel is niet alleen om onze bestaande GPS oplossingen te verbeteren, maar ook om nieuwe GPS trackers te ontwikkelen met nieuwe functies voor nieuwe doelgroepen.

Al snel werd duidelijk dat veel van de functies van onze GPS trackers, die in eerste instantie voor autoverhuur waren ontwikkeld, ook een meerwaarde betekenen voor andere branches. In de loop van de tijd hebben we verdere GPS functies ontwikkeld en deze compatibel gemaakt met verschillende trackingobjecten.

Ons team zegt: "Hallo!"

Wij zijn Margriet, Anne en Klaas van RentalTracker. Of het nu in de chat via sociale media, per e-mail of telefoon is: we adviseren u graag persoonlijk met onze expertise op het gebied van GPS tracking.

Magriet

Margriet Landru

Verkoop & backoffice

Anne Roukema

Anne Roukema

Technologie en verkoop

Klaasjaap Beintema

Klaasjaap Beintema

directeur

Heeft u vragen over GPS Tracking?

Maak een afspraak voor advies op maat.