Efficiënte GPS-locatiebepaling en Telematica-oplossingen

Volledige controle over al uw materieel!

Rental Tracker richt zich grotendeels op autoverhuur, shortleasebedrijven en bedrijven met een uitgebreid wagenpark. Maar ook steeds meer bedrijven met eigen vaartuigen, werktuigen, machines en andere apparatuur worden bij ons klant. Daardoor is Rental Tracker inmiddels ontwikkeld tot een uniek en gerenommeerd GPS tracking bedrijf met meer dan 40.000 actieve aansluitingen in binnen- en buitenland!

Door nauw contact met onze klanten weten wij precies wat er speelt in diverse branches en kunnen wij effectief inspelen op de wensen van onze klanten. Ons motto luidt dan ook; u vraagt, wij leveren!

Wij verbeteren en ontwikkelen continu onze GPS producten en diensten met maar één doel;  u en uw bedrijf optimaal ondersteunen.
Middels ons tracking portaal en de juiste GPS producten kunt u uw materieel registreren, monitoren en beveiligen. Zo kunt u zonder al teveel moeite optimaal uw schadelasten beperken, het rendement van uw bedrijf verhogen en u focussen op uw core- business.

Om op de laatste innovaties zoals bijvoorbeeld connected cars en het uitlezen van OEM connected data in te kunnen spelen is de software ontwikkelingscapaciteit van Rental Tracker enorm gegroeid de laatste jaren. Meer dan alleen een verkoper van GPS hardware is Rental Tracker tegenwoordig een heus ICT bedrijf te noemen.

 

Meer dan

0

GPS-trackers in actie

Maar liefst

0

unieke GPS-trackers

GPS-oplossingen voor meer dan

0

verschillende objecten

Expert in fleetmanagement

Rental Tracker biedt track& trace producten aan die geschikt zijn voor de verschillende branches en een breed scala aan voertuigen en vele andere objecten. Middels ons GPS- systeem en onze GPS- trackers kunt u al uw materieel registreren, monitoren en beveiligen. Zo kunt u zonder veel moeite uw schadelast beperken, uw rendement verhogen en u focussen op uw core business!

Weet u niet welke tracker u nodig heeft?

Tracking portaal

Het tracking portaal is in samenwerking met o.a. verhuur- en shortlease bedrijven ontwikkeld. Hierdoor is het portaal toegespitst op verschillende branches.

Zo heeft bijvoorbeeld een autoverhuurbedrijf behoefte aan andere inzichten in het portaal dan een bouwbedrijf. Ons portaal beschikt over zeer veel unieke functionaliteiten. De instellingen die voor u niet van toepassing zijn, kunt u met een paar muisklikken verbergen. U ziet dan alleen nog die informatie die voor u (en uw bedrijf) van belang is.

Rental Tracker app

Met de Rental Tracker app heeft u alles snel binnen handbereik. Alle benodigde functionaliteiten die u nodig heeft voor het optimaal gebruiken van uw Rental Tracker apparatuur zitten er in verwerkt.

De Rental Tracker app is eenvoudig in de App Store en Google Play te downloaden en is zeer eenvoudig in gebruik. Het gebruik van de app is daarbij geheel gratis. 

Ervaar de voordelen van Rental Tracker

Blog

De kracht van geofencing 

Fleetmanagers kunnen enorm profiteren door gebruik te maken van de geofencing in het Rental Tracker portaal. De efficiëntie, beveiliging en de productiviteit van het bedrijf kan middels geofencing aanzienlijk verbeterd worden. Toch merken wij dat de functionaliteit die geofencing kan bieden vaak wordt onderschat en daardoor te weinig wordt benut. Daarom beschrijven we in deze blog de voordelen van geofencing.

Lees meer

Van 2G naar 4G

Doordat het 2G netwerk verouderd is, wordt deze de komende jaren uit gefaseerd in de meeste landen in Europa om zo ruimte te bieden voor de uitrol van 4G/5G. In de meeste gevallen is hierbij gekozen voor een voorlopig behoudt van het 2G netwerk, omdat hier nog relatief veel M2M (Machine-to-Machine) diensten van afhankelijk zijn.…

Lees meer

Een QR code scannen voor je inbouwformulier doe je zo! 

Je komt ze overal tegen; QR- codes! En niet voor niets want ze werken super handig! In een eerdere blog schreven wij al over onze handige digitale inbouwformulier. Hoe u gemakkelijk een QR-code kunt scannen voor ons inbouwformulier vertellen we hier!

Lees meer