Stealth compact tracker

Uniek in formaat & kracht!

Breed inzetbaar voor:

De anti-diefstal tracker

De Stealth Compact Tracker is ontworpen met anti-diefstal als uitgangspunt. Mocht uw materieel onverhoopt toch ontvreemd worden, dan is deze gemakkelijk op te sporen! Dankzij de geofencing-functie ontvangt u een melding wanneer uw gevolgde object een door u opgegeven zone verlaat. In geval van nood heeft u de mogelijkheid om uw voertuig direct te volgen en indien nodig verdere maatregelen te nemen.                                    

De tracker stuurt standaard één tot twee keer per 24 uur zijn locatie door. Hierdoor is de Stealth vrijwel niet te detecteren met behulp van GPS listeners of sweepers. Bij diefstal kan de frequentie van de locatiebepaling vaker ingesteld worden.                                  

De Stealth Compact Tracker werkt geheel autonoom omdat hij beschikt over een eigen GPS-chip, antenne en energiebron.   

 

Specificaties Stealth Compact Tracker

Anti-diefstal & diefstaltracking middels geofencing & exacte locatiebepaling

Gemakkelijk & snel te verbergen in materieel en te wisselen van materieel

Geeft 1 á 2 keer (instelbaar) per 24 uur de locatie door

Draadloze batterij met 4 jaar levensduur (afhankelijk van gebruik), is vervangbaar

Waterdicht, schokbestendig, zeer compact (4 x 4,5 x 1,5 cm), lichtgewicht (70 gr) en zeer moeilijk tot niet te detecteren!

Volgen via ons GPS tracking portal

U heeft  altijd (24/7) en overal (wereldwijd) toegang tot ons GPS tracking portal. Of het nu onderweg op uw mobiel, uw laptop of op uw werkplek op uw pc is, u heeft altijd uw vloot in beeld! Zo blijft u altijd en overal up-to-date!

Voor alle branches

Deze zeer compacte tracker is gemakkleijk en snel door u te verbergen in al uw materieel. Bovendien is de Stealth Tracker gemakkelijk te verwisselen van materieel. Daarmee is deze tracker bijzonder geschikt voor een zeer brede doelgroep zoals bijvoorbeeld: 

  • Verhuur- & shortlease
  • Landbouw & mechanisatie
  • Grondverzet, wegenbouw & waterbouw
  • Sloop-, graafwerken & zuigtchniek
  • Renovatie-, bouw- & installatietechniek
  • Bezorg- & koeriersdiensten
  • Transport & logistiek
  • Individuen, evenementen & sport

Prijzen Stealth Tracker

De Stealth Compact Tracker is verkrijgbaar voor € 99, -. De abonnementskosten (gebruik van het online GPS Tracking Portal en de connectiviteit) is afhankelijk van het aantal objecten dat u bewaakt. Voor een installatie zijn geen verdere uitgaven nodig! 

Interesse in de Stealth Compact Tracker?

Wilt u uw materieel uitrusten met de Wired Tracker? Vraag geheel vrijblijvend een gratis demo Stealth Tracker aan of vraag direct een offerte. Heeft u nog vragen? Maak dan een afspraak voor informatie en een eventueel adviesgesprek over welke van onze GPS- trackers voor uw bedrijf passend is!