Rental cam

Camera beveiliging voor uw voertuigen

Bijzonder geschikt voor:

De Rental Cam... meer dan een Dash Cam!

De Rental Cam is ideaal voor de grote fleetbeheerder omdat deze zich zeer sterk onderscheidt van de gewone Dash Cam.

De Rental Cam beschikt maar liefst over twee zeer kleine camera’s die verbonden zijn met de opname-besturingsunit die eveneens van klein formaat is. De camera’s worden geheel uit het zich weggewerkt, zowel in de grille of voorbumper (voorzijde) van het voertuig als in de achterbumper  (achterzijde) van het voertuig. De opname-besturingsunit wordt in het interieur verborgen. 

Grote voordelen hiervan zijn dat de Rental Cam niet of nauwelijks onderhevig is aan diefstal of vernieling, het blikveld van de bestuurder niet belemmert, de bestuurder niet afleidt en zich in het voertuig niet kan ontpoppen als een rondvliegend projectiel. 

 

De opnames kunt u eenvoudig bekijken op uw smartphone doordat de Rental Cam tevens beschikt over een eigen WIFI. Via een smartphone app (Android of iOS) bent u verbonden met de Rental Cam. Zo kunt u ook de instellingen van de Rental Cam wijzigen.

 

Specificaties Rental Cam

Eenvoudige en snelle installatie via USB- aansluiting of via stroomvoorziening van het voertuig (12-24 V),

Camera 1 wordt geïnstalleerd in de grille of voorbumper van het voertuig en camera 2 in de achterbumper van het voertuig waardoor zowel van de voorzijde als achterzijde opnames worden gemaakt. 

Beiden camera's worden worden in het exterieur van het voertuig geïnstalleerd. De opname-besturingsunit wordt in het interieur verborgen. Grote voordelen hiervan zijn dat de Rental Cam niet of nauwelijks onderhevig is aan diefstal of vernieling, het blikveld van de bestuurder niet belemmert, de bestuurder niet afleidt en zich in het voertuig niet kan ontpoppen als een rondvliegend projectiel. 

De Rental Cam maakt standaard lusopnames die worden opgeslagen op de micro SD- kaart. 

 

Door zijn hoogwaardige kwaliteit en sterke eigenschappen (waterdicht & schokbestendig) en de directe opnames (zonder tussenkomst van de autoruit) biedt de Rental Cam zeer scherpe beelden. 

Doordat de Rental Cam beschikt over een G-sensor weet het systeem automatisch welke opnames mogelijk een incident weergeven waarna deze opnames van voor, tijdens en na het incident vergrendeld worden opgeslagen. Hierdoor gaan belangrijke opnames niet verloren.  

De opnames kunt u eenvoudig bekijken op uw smartphone doordat de Rental Cam tevens beschikt over een eigen WIFI. 

 

Via een smartphone app (Android of iOS) bent u verbonden met de Rental Cam. Zo kunt u ook de instellingen van de Rental Cam wijzigen.

Ondersteunt micro SD-kaart tot 128 GB.

Prijzen Rental Cam

De Rental Cam is verkrijgbaar voor € 129, -. Er zijn geen verdere kosten verbonden aan het gebruik van de Rental Cam. 

Interesse in de Rental Cam?

Wilt u uw materieel uitrusten met de Rental Cam? Vraag geheel vrijblijvend een gratis demo Rental Cam aan of vraag direct een offerte. 

Heeft u nog vragen? Maak dan een afspraak voor meer informatie en een eventueel adviesgesprek.