Relay tracker

Supersnelle (zelf)montage & zeer breed inzetbaar!

Geschikt voor:

Tracker in opmars

De Relay Tracker wordt veelvuldig gebruikt door wagenparkbeheerders en verhuurders die hun vloot goed willen monitoren maar hun trackers flexibel en breed willen inzetten. Een groot voordeel is ook dat de Relay Tracker zelf, gemakkelijk en snel, ingebouwd kan worden.

De Relay Tracker bezit, met uitzondering van de startblokkade-functie, dezelfde functionaliteiten als onze Wired Tracker! Zo kan de Relay Tracker tot op de minuut (realtime) de locatie van een voer- of vaartuig bepalen en is daarmee uitermate geschikt voor route-, ritten- en kilometerregistratie. Ook kan de Relay Tracker de snelheid van uw voer- of vaartuig monitoren, registreren en overschrijdingen melden.
Wanneer uw voertuig of vaartuig een door uw afgebakend gebied verlaat (geofencing), ontvangt u direct een melding. Als optie kunt u, net als bij de Wired Tracker, onze unieke sigarettenrook- & rookmelder bijbestellen en op de Relay Tracker aansluiten. Hiermee voorkomt u geuroverlast en brandschade in voertuig of vaartuig! 

De Relay Tracker maakt met deze eigenschappen ook steeds meer zijn opmars binnen een velerlei bedrijven die hun vloot willen monitoren zoals bijvoorbeeld uitzendorganisaties, uitvaartondernemingen en bedrijven in de zorgsector. 

Specificaties Relay Tracker

Verzamelen van gegevens voor route-, ritten- en kilometerregistratie. Locatiebepaling tot op 7,5 m nauwkeurig!

In het portaal kunt u voor uw voertuigen een bepaald gebied afbakenen

Middels de Relay Tracker kunt u de snelheden van uw vaar- of voertuigen monitoren, registreren en worden overschrijdingen aan u gemeld.

De Relay Tracker werkt op een spanningsbron van 9-30 V en is gemakkleijk en snel door u zelf in te bouwen; u heeft geen professionele inbouwer nodig). Dit scheelt u tijd en extra kosten.

Doordat de Relay Tracker gemakkelijk zelf in te bouwen is, is deze tracker ook gemakkelijk inzetbaar en overzetbaar naar een ander voertuig. De Relay Tracker is daarmee zeer breed inzetbaar (voor al uw voertuigen, vaartuigen of machines mits eigen stroomvoorziening*)!

Als optie kunt u onze unieke sigarettenrook- & rookmelder bijbestellen. Deze is gemakkelijk op de Relay Tracker aan te sluiten. Hiermee voorkomt u geuroverlast en brandschade in voertuig of vaartuig!

Volgen via ons GPS tracking portal

U heeft  altijd (24/7) en overal (wereldwijd) toegang tot ons GPS tracking portal. Of het nu onderweg op uw mobiel, uw laptop of op uw werkplek op uw pc is, u heeft altijd uw vloot in beeld! Zo blijft u altijd en overal up-to-date!

Breed en flexibel inzetbaar

De Relay Tracker is zeer breed inzetbaar. Of u nu voertuigen, vaartuigen of machines verhuurt, de Relay Tracker kan op al uw materieel door middel van speciale aansluitkabel direct op de accu worden aangesloten (mits een eigen stroomvoorziening van maar liefst 10 -40 volt *). Hierdoor is de Relay Tracker ook inzetbaar voor bijvoorbeeld elektrische scooters (e- scooters). Door zijn zeer onopvallende compacte design is de Relay Tracker zeer gemakkelijk en snel buiten het zicht in uw materieel te plaatsen. De Relay Tracker kan op al uw materieel door middel van een speciale aansluitkabel direct op de accu worden aangesloten (mits een eigen stroomvoorziening van maar liefst 10 -40 volt *). Nog groot voordeel van de Relay Tracker is, is dat deze tracker zeer breed inzetbaar en overzetbaar naar een ander voertuig is. Doordat de Relay Tracker op maximaal 40 Volt is aan te sluiten is de Relay zelfs inzetbaar voor bijvoorbeeld e- scooters. Bovendien kan de Relay Tracker door u zelf ingebouwd worden waardoor u ook nog eens bespaart op tijd en de kosten van een professionele inbouwer!

Gebruik in uw fleet

Deze zeer compacte tracker is ideaal voor wagenparkbeheerders en verhuurders en wordt veel gebruikt in de volgende branches:

  • Autoverhuur & shortlease
  • Landbouw & mechanisatie
  • Grondverzet & wegenbouw & waterbouw
  • Sloop- & graafwerken & zuigtechniek
  • Renovatie, bouw- & installatietechniek
  • Bezorg- & koeriersdiensten
  • Transport & logistiek
  • Watersport
  • Uitzendbureaus & detacheringsbureaus

 

Hebben wij uw branche niet vermeld en wilt u weten of de Relay Tracker ook compatibel is voor uw branche? Vraagt u gerust een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan!

Prijzen Relay Tracker

De Relay Tracker is verkrijgbaar voor € 75, -. Dit is exclusief de maandelijkse abonnementskosten (gebruik van het online GPS Tracking Portal en de connectiviteit). De kosten zijn afhankelijk van het aantal objecten dat u bewaakt.

Interesse in de Relay Tracker?

Is uw materieel u goud waard en wilt u uw materieel uitrusten met de Relay Tracker? Vraag geheel vrijblijvend een gratis demo Wired Tracker aan of vraag direct een offerte. 

Heeft u nog vragen? Maak dan een afspraak voor informatie en een eventueel adviesgesprek over welke van onze GPS- trackers voor uw bedrijf passend is!