Mini- OBD tracker

Plug and Play!

Breed inzetbaar voor:

Perfecte tracking voor uw wagenpark

De mini- OBD tracker verzamelt gegevens (route-, ritten-, kilometerregistratie & locatiebepaling) die belangrijk zijn voor elke wagenparkbeheerder. Autodealers gebruiken de mini- OBD- tracker bijvoorbeeld om hun nieuwe auto’s tijdens proefritten te bewaken (incidentele voertuigbewaking). Daarnaast beschikt deze tracker over G-sensoren die allerlei data registreren over het rijgedrag zoals remmen, accelereren en snelheden. Bij ruw rijgedrag ontvangt u een melding.

In het portaal kunt u voor uw voertuigen een bepaald gebied afbakenen (geofencing). Wanneer een voertuig dit gebied verlaat ontvangt u een melding.

Specificaties mini- OBD Tracker

Snel & eenvoudig aan te sluiten op de OBD-poort. Direct functioneel & gemakkelijk verwisselbaar van voertuig

Verzamelen van gegevens voor route-, ritten- en kilometerregistratie. Locatie­bepaling tot op 7,5 m nauwkeurig

Onze mini- OBD tracker registreert de locatie van uw voertuig tot op de meter nauwkeurig. De locatie is nauwkeurig tot op 7,5 m.

In het portaal kunt u voor uw voertuigen een bepaald gebied afbakenen

De G-sensoren registreren allerlei data over het rijgedrag zoals remmen, accelereren en snelheden

Middels een speciale camouflage­verlengkabel (optie) is de mini- OBD tracker gemakkelijk te verbergen

Volgen via ons GPS tracking portal

U heeft  altijd (24/7) en overal (wereldwijd) toegang tot ons GPS tracking portal. Of het nu onderweg op uw mobiel, uw laptop of op uw werkplek op uw pc is, u heeft altijd uw vloot in beeld! Zo blijft u altijd en overal up-to-date!

Flexibel inzetbaar

De mini- OBD tracker is speciaal ontwikkeld voor flexibel gebruik in voertuigen dat wil zeggen dat de mini- OBD tracker gemakkelijk te wisselen is van voertuig. Personenauto’s, lichte bedrijfsauto’s en campers beschikken over een OBD- poort waarop deze tracker wordt aangesloten. 

De mini- OBD tracker is met name geschikt voor bedrijven die op een gemakkelijke manier meer grip op hun wagenpark willen hebben waarbij diefstal of ontvreemding niet het hoofddoel is. 

PLUG & PLAY; supersnelle inzetbaarheid

OBD staat voor on board diagnostics. De mini- OBD-tracker wordt aangesloten op de OBD- poort, welke zorgt voor de stroomvoorziening. Deze aansluiting neemt weinig tijd in beslag en vereist geen technische kennis. Middels een speciale ‘camouflage- verlengkabel’ (optie) kan de mini- OBD tracker uit het zicht worden gewerkt! 

Na aansluiting is deze direct functioneel; PLUG & PLAY!

Prijzen mini-OBD Tracker

De mini- OBD Tracker is verkrijgbaar voor € 99, -. Dit is exclusief de maandelijkse abonnementskosten (gebruik van het online GPS Tracking Portal en de connectiviteit). De kosten zijn afhankelijk van het aantal objecten dat u bewaakt. 

1 tot 10 trackers € 6.90 per tracker, per maand
€ 6.90 per tracker, per maand
11 tot 100 trackers € 5.90 per tracker, per maand
€ 5.90 per tracker, per maand
100 trackers of meer € 4.90 per tracker, per maand
€ 4.90 per tracker, per maand

Interesse in de mini- OBD Tracker?

Wilt u uw wagenpark uitrusten met de mini- OBD- tracker? Vraag gerust, geheel vrijblijvend en gratis een demo mini- OBD Tracker aan of vraag direct een offerte. 

Heeft u nog vragen? Maak dan een afspraak voor informatie en een eventueel advies over welke van onze GPS- trackers voor uw bedrijf passend is?