Sletning af permanente trackere​

Sletning: fuldstændig, historik eller abonnement

Der er tre måder at slette på:

  • Fjern helt Du har ikke længere brug for objektets historik og ønsker ikke at genbruge det.
  • Slet historik De har ikke længere brug for den nuværende samlede historik for objektet og ønsker (muligvis) at genbruge den.
  • Slet abonnement Du ønsker at bevare objektets historik, men opsige abonnementet.
Du har ikke længere brug for objektets historik og ønsker ikke at genbruge det.

Fjern helt

Vigtigt:
Trin:
  1. Indsaml IMEI-numrene for de enheder, hvis historik du ønsker at slette.
  2. Udfyld oplysningerne i denne e-mailskabelon og send den.
  3. Vi sender en bekræftelse, så snart opgaven er udført.
De har ikke længere brug for den nuværende samlede historik for objektet og ønsker (muligvis) at genbruge den.

Slet historik

Vigtigt:
Trin:
  1. Indsaml IMEI-numrene på de enheder, hvor du ønsker at opsige abonnementet.
  2. Udfyld oplysningerne i denne e-mailskabelon og send den.
  3. Vi sender en bekræftelse, så snart opgaven er udført.
Du ønsker at bevare objektet og historikken i portalen, men du vil opsige abonnementet.

Slet abonnement

Vores faktureringsmodul registrerer automatisk, hvilke enheder der har oprettet en netværksforbindelse i den forrige måned. Der er omkostninger forbundet hermed, som vi viderefakturerer på regningen. Det betyder, at abonnementet ophører automatisk for et objekt, når det ikke længere står under spænding.

Beholder enheden stadig strøm, fordi den ikke er tilsluttet strøm eller har et indbygget batteri (f.eks. en Stealth Tracker)? Følg i så fald nedenstående trin:

Vigtigt:
Trin:
  1. Indsaml IMEI-numrene på de enheder, hvor du ønsker at opsige abonnementet.
  2. Udfyld oplysningerne i denne e-mailskabelon og send den.
  3. Vi sender en bekræftelse, så snart opgaven er udført.

Instruktionsvideo

1