Trailer tracker

De monitor voor trailers & aanhangwagens

Bijzonder geschikt voor:

Ideaal voor de transport en logistieke sector

Een vaak gehoord probleem is dat transport en logistiek bedrijven niet altijd een goed overzicht hebben over hun wagenpark omdat de planning niet altijd efficiënt verloopt en soms last minute van een planning wordt afgeweken waardoor materieel (en lading) soms uit het oog verloren raakt. Daarbij worden trailers en opleggers steeds vaker ontvreemd van parkeerterreinen, wordt de trailer vaak nog terug gevonden maar is dan al ontdaan van de lading.

De Trailer Tracker is speciaal ontwikkeld voor transportbedrijven met trailers, opleggers, aanhangwagens en zelfs bakwagens en biedt u de oplossing; U heeft altijd en overal inzicht in of – het juiste materieel zich – op het juiste moment – op de juiste locatie bevindt!

Specificaties Trailer Tracker

Verzamelen van gegevens voor evt. route-, ritten- en kilometerregistratie. Locatie­bepaling tot op 7,5 m nauwkeurig

In het portaal kunt u voor uw trailers & aanhangwagens een bepaald gebied afbakenen en krijgt u melding wanneer deze grens wordt overschreden

Monitoring van uw lading tijdens het transport doordat deze tracker over G- sensoren beschikt

De Trailer Tracker wordt door ons snel en professioneel gemonteerd & is direct klaar voor gebruik!

Doordat deze tracker zeer klein (3,5 x 6,5 x 0,5 cm) van formaat is en een plat design heeft, is deze zeer gemakkelijk en goed te verbergen

De Trailer Tracker is 100 % schokbestendig en wordt waterproof afgeleverd.

Volgen via ons GPS tracking portal

U heeft  altijd (24/7) en overal (wereldwijd) toegang tot ons GPS tracking portal. Of het nu onderweg op uw mobiel, uw laptop of op uw werkplek op uw pc is, u heeft altijd uw vloot in beeld! Zo blijft u altijd en overal up-to-date!

Realtime volgen van al uw trailers en opleggers

De Trailer Tracker kan tot op de minuut (realtime) de locatie van uw materieel bepalen en is daarmee geschikt voor uw route-, ritten- en kilometeradministratie maar vooral ook subliem voor de planning en logistiek van uw materieel! Via uw mobiel, pc, tablet krijgt u namelijk gemakkelijk inzicht in het gebruik van uw materieel, kunt u deze nauwlettend volgen en bent u continu op de hoogte van hun locatie. Ook beschikt deze tracker over G- sensoren zodat u het transport van uw goederen goed in de gaten kan houden. Middels de geofencing- functie ontvangt u een direct een melding wanneer uw materieel een door u afgebakend gebied verlaat.

Zo kunt u uw bedrijf beschermen tegen misgelopen inkomsten en schadeposten, kunt u de inzetbaarheid van uw wagenpark verbeteren en het rendement van uw bedrijf verhogen!

Prijzen Trailer Tracker

De Trailer Tracker is verkrijgbaar voor € 99, -. Dit is exclusief de maandelijkse abonnementskosten (gebruik van het online GPS Tracking Portal en de connectiviteit). De kosten zijn afhankelijk van het aantal objecten dat u bewaakt. 

Interesse in de Trailer Tracker?

Wilt u uw trailer-, oplegger- of aanhangwagenpark uitrusten met de Trailer Tracker? Vraag gerust, geheel vrijblijvend en gratis een demo Trailer- Tracker aan of vraag direct een offerte. 

Heeft u nog vragen? Maak dan een afspraak voor informatie en een eventueel advies over welke van onze GPS- trackers voor uw bedrijf passend is?