Trailer tracker

De monitor voor trailers & aanhangwagens

Bijzonder geschikt voor:

trailer gps tracker icoon
Trailers & aanhangwagens

Realtime volgen van uw trailers & aanhangwagens

De Trailer Tracker bezit dezelfde functionaliteiten als de Wired Tracker voor voertuigen. De Trailer Tracker kan tot op de minuut (realtime) de locatie van uw trailer of aanhangwagen bepalen en is daarmee uitermate geschikt voor route-, ritten- en kilometeradministratie. Ook beschikt deze tracker over G- sensoren zodat u het transport van uw lading goed in de gaten kan houden. Het enige verschil met de Wired Tracker is dat de Trailer Tracker niet beschikt over een start- blokkade. Middels de geofencing- functie ontvangt u een direct een melding wanneer uw trailer of aanhangwagen een door u afgebakend gebied verlaat. Wanneer uw trailer of aanhangwagens zoek of ontvreemd is, kunt u deze gemakkelijk weer lokaliseren. 

Specificaties Trailer Tracker

Verzamelen van gegevens voor evt. route-, ritten- en kilometerregistratie. Locatie­bepaling tot op 7,5 m nauwkeurig

In het portaal kunt u voor uw trailers & aanhangwagens een bepaald gebied afbakenen

Monitoring van uw lading tijdens het transport doordat deze tracker over G- sensoren beschikt

De trailer tracker is gemakkelijk & snel te monteren

De Trailer Tracker is zeer gemakkelijk en goed te verbergen in uw trailers & aanhangwagens

Volgen via ons GPS tracking portal

U heeft  altijd (24/7) en overal (wereldwijd) toegang tot ons GPS tracking portal. Of het nu onderweg op uw mobiel, uw laptop of op uw werkplek op uw pc is, u heeft altijd uw vloot in beeld! Zo blijft u altijd en overal up-to-date!

Prijzen Trailer Tracker

De Trailer Tracker is verkrijgbaar voor € 99, -. Dit is exclusief de maandelijkse abonnementskosten (gebruik van het online GPS Tracking Portal en de connectiviteit). De kosten zijn afhankelijk van het aantal objecten dat u bewaakt. 

Interesse in de Trailer Tracker?

Wilt u uw trailer- of aanhangwagenpark uitrusten met de Trailer Tracker? Vraag gerust, geheel vrijblijvend en gratis een demo Trailer- Tracker aan of vraag direct een offerte. 

Heeft u nog vragen? Maak dan een afspraak voor informatie en een eventueel advies over welke van onze GPS- trackers voor uw bedrijf passend is?