OBD Connect Tracker

Plug and Play!
Geofencing, Realtime track en trace , Monitoring rijgedrag, Monitoring snelheden, Monitoring brandstofverbruik, Canbus voertuiginformatie, Zelf te monteren, Overdraagbaar, Uitlezen kilometerstand
De OBD Connect tracker is speciaal ontwikkeld voor flexibel gebruik in voertuigen dat wil zeggen dat de OBD Connect gemakkelijk te wisselen is van voertuig. Personenauto’s, lichte bedrijfsauto’s en campers beschikken over een OBD- poort waarop deze tracker wordt aangesloten.
De OBD Connect is met name geschikt voor bedrijven die op een gemakkelijke manier meer grip op hun wagenpark willen hebben waarbij het voorkomen van diefstal of ontvreemding niet het hoofddoel is. De OBD Connect wordt met name gebruikt door autoverhuurbedrijven die inzicht willen krijgen in zowel de voertuigdata als het rijgedrag van de bestuurder van het voertuig. Autodealers gebruiken de OBD Connect om hun nieuwe auto’s tijdens proefritten te bewaken (incidentele voertuigbewaking).
OBD staat voor On- Board Diagnostics. De OBD Connect Tracker wordt aangesloten op de OBD- poort, welke zorgt voor de stroomvoorziening. Middels de optionele Y- kabel blijft de originele OBD bereikbaar voor de werkplaats maar is de tracker onzichtbaar ingebouwd. De aansluiting neemt weinig tijd in beslag en vereist geen technische kennis. Na aansluiting is deze direct functioneel; PLUG & PLAY!
De OBD Connect verzamelt gegevens (route-, ritten-, kilometerregistratie & locatiebepaling) die belangrijk zijn voor elke wagenparkbeheerder.
De OBD Connect beschikt daarbij over G-sensoren die allerlei data registreren over het rijgedrag zoals remmen, accelereren en snelheden. In het portaal kunt u voor uw voertuigen een bepaald gebied afbakenen (geofencing). Bij ruw rijgedrag of het verlaten of binnentreden van de geofence, ontvangt u een melding. Deze nieuwste versie van de OBD- tracker biedt u bovendien nog meer inzichten in voertuigdata zoals de echte kilometerstand, brandstofniveau, brandstofverbruik en diagnostische problemen (fout)codes!

De OBD Connect Tracker is flexibel inzetbaar

De OBD Connect Tracker is speciaal ontwikkeld voor flexibel gebruik in voertuigen dat wil zeggen dat deze tracker gemakkelijk te wisselen is van voertuig. Personenauto’s, lichte bedrijfsauto’s en campers beschikken over een OBD- poort waarop deze tracker wordt aangesloten.
Bestelbussen
Campers
Personenauto's

Uw materieel uitrusten met de OBD Connect Tracker

De OBD Connect Tracker is verkrijgbaar voor € 99, -. De abonnementskosten (gebruik van het online GPS Tracking Portal en de connectiviteit) is afhankelijk van het aantal objecten dat u bewaakt.
1 tot 10 trackers ……. €6.90 per tracker, per maand
11 tot 100 trackers ……. €5.90 per tracker, per maand
100 of meer trackers ……. €4.90 per tracker, per maand