Personal tracker

De persoonsgerichte tracker!

Bijzonder geschikt voor:

Personal GPS Tracker

De Personal GPS Tracker is ideaal voor een acute en ernstige hulpvraag of in een noodsituatie waarbij de persoon in kwestie niet meer instaat is om hulp in te schakelen. Daarbij wordt de Personal Tracker ook wel gebruikt om op een groot terrein personeel te lokaliseren.

De Personal Tracker geeft aan op welke locatie de persoon in kwestie zich bevindt. Mocht het nodig zijn kan de geofencing- functie door u ingezet worden. Hierbij bakent u in ons systeem een bepaald gebied voor bijvoorbeeld uw cliënt af. Wanneer de cliënt het afgebakende gebied verlaat, ontvangt u direct een melding.

Bij een ernstige hulpvraag of in een noodsituatie waarbij de drager nog wel in staat is zelf om hulp te vragen, kan de drager de SOS- knop indrukken. De SOS- melding wordt hierna in het portaal zichtbaar. Tevens kan er ook nog een sms verstuurd worden naar geselecteerde mobiele telefoonnummers.

Tevens alarmeert de Personal Tracker wanneer de persoon in kwestie omvalt of gaat liggen bij gezondheidsklachten zoals epilepsie of Diabetes Mellitus.

Specificaties Personal Tracker​

De Personal GPS Tracker is zeer klein (6,85 cm x 3,86 x 2,35 cm) van formaat, licht (60 gram) en compact. De Personal Tracker beschikt over een speciale bevestiging voor aan de riem, ceintuur of een keykoord.

De Personal Tracker kan zowel de locatie als de route aangeven die de persoon in kwestie heeft afgelegd. 

De Personal GPS Tracker is voorzien van een S.O.S.- alarmknop waarna er zowel een S.O.S. melding in het portaal komt als een sms verstuurd worden naar geselecteerde mobiele telefoonnummers.   

Wanneer de persoon in kwestie omvalt of gaat liggen geeft de Personal Tracker een notificatie

Middels de geofencing- functie bakent u gemakkelijk een bepaald gebied voor de cliënt af.  Wanneer de cliënt het afgebakende gebied verlaat, ontvangt u direct een melding.

De Personal GPS Tracker stuurt u een alarmmelding zodra deze geen stroom ontvangt of een laag batterijniveau heeft.

Wanneer de alarmknop gedurende een paar seconden wordt ingedrukt, geeft de Personal Tracker een trilling af als teken dat de S.O.S- melding verzonden is. 

Volgen via ons GPS tracking portal

U heeft  altijd (24/7) en overal (wereldwijd) toegang tot ons GPS tracking portal. Of het nu onderweg op uw mobiel, uw laptop of op uw werkplek op uw pc is, u heeft altijd uw vloot in beeld! Zo blijft u altijd en overal up-to-date!

Voor allerlei situaties

De Personal Tracker heeft kortgezegd de volgende functies; lokalisatie, routeregistratie, SOS- alarmering, geofencing en de ‘MAN DOWN- functie’. Hierdoor is de Personal Tracker bijzonder geschikt voor:

  • Lokalisatie van verblijfsplaats, registreren of bewaken van afgelegde routes of gebruik van persoonlijke alarmering bij hulpvraag of noodsituatie (zorg- gerelateerde bescherming van cliënten vanuit instelling en/of organisatie)
  • Lokaliseren van personeel op evenementen (beurzen, concerten etc.)
  • Lokaliseren van verblijfsplaats, registreren van afgelegde route of gebruik van persoonlijke alarmering bij risicovolle – of gevaarlijke sporten of expedities
  • Alarmering bij gezondheidsklachten zoals epilepsie of diabetes mellitus waarbij de persoon in kwestie blijft liggen.
 
Wilt u weten of de Personal Tracker ook compatibel is voor uw branche? Vraagt u gerust een gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan.  

Prijzen Personal TRacker

De Personal Tracker is verkrijgbaar voor € 150, -. De abonnementskosten (gebruik van het online GPS Tracking Portal en de connectiviteit) is afhankelijk van het aantal trackers.

Bent u geïnteresseerd in de Personal Tracker?​

Wilt u u zelf of anderen (met toestemming) uitrusten met de Personal Tracker? Vraag dan gerust, geheel vrijblijvend en gratis een demo- tracker aan of vraag direct een offerte. Heeft u nog vragen? Maak dan een afspraak voor informatie en een eventueel advies over welke van onze GPS- trackers voor uw bedrijf passend is.