Onze producten

Personal GPS Tracker productfoto
Personal Tracker

De personal tracker is ontworpen voor het volgen van personen en objecten. Daarvoor beschikt deze tracker over real-time tracking functionaliteit gekoppeld aan een zeer portable design. Gekoppeld aan een zeer duurzame 1300mAh batterij zorgt dit voor een zeer geavanceerde gps tracker met topprestaties.

Bekijk meer >

OBD GPS Tracker productfoto
Plug and play OBD

De plug & play OBD (on-board diagnostics) tracker is specifiek ontworpen voor gebruiksgemak. Iedere hedendaagse auto heeft een OBD aansluiting waar onze tracker eenvoudig aan kan worden gekoppeld. Hierna is de tracker gelijk functioneel. De G-sensoren sturen gegevens over rijgedrag door naar de online portal.

Bekijk meer >

Wired GPS Tracker productfoto
Inbouw tracker

De inbouw tracker is specifiek ontwikkeld voor route-, rittenregistratie en plaatsbepaling van uw voertuigen en is daardoor uitermate geschikt voor wagenparkbeheer. Wat de inbouw tracker onderscheid is het feit dat deze aangesloten is op het stroomnet van de auto waardoor er geen batterij aan te pas komt.

Bekijk meer >

Stealth GPS Tracker productfoto
Stealth

De Stealth tracker is ontworpen met anti-diefstal als uitgangspunt. De tracker stuurt standaard zijn locatie eens per 24 uur waardoor deze vrijwel niet te detecteren is met GPS listeners of sweepers. Wanneer de plaatsbepaling  frequenter moet worden gestuurd kan dit op afstand worden ingesteld.

Bekijk meer >

Waarom klanten voor ons kiezen.

Meten is weten, vooral met onze GPS Tracker. Hierdoor krijgt u volledig inzicht waar uw voertuigen zijn en wat de gebruikers met ze doen. Dit is waardevolle informatie waarmee u misbruik voorkomt of terugdringt.

Met RentalTracker ziet u uw voertuigen real-time op de kaart bewegen. U kent de actuele posities en status van uw wagenpark. U ziet direct waar al uw voertuigen zich bevinden. Via rapportages vraagt u de historie van elke rit op. Met het digitale kaartmateriaal heeft u een perfect volgsysteem. Stel notificaties in en u heeft geen omkijken meer naar uw fleet. U krijgt zelf berichten wanneer er voor u belangrijke zaken gebeuren.

…RentalTracker biedt trackers met de meeste functionaliteiten en de laagste prijs. Ontwikkeld door én voor verhuur- en short-lease bedrijven. Daarom weet RentalTracker precies waar u als verhuurder behoefte aan heeft.

 • Plug & Play OBD trackers: geen inbouwkosten.
 • De RentalTracker inbouw tracker: gemakkelijk in te bouwen.
 • Onze trackers: compact en onopvallend.
 • Werkt in Nederland én in de rest van Europa.
 • Overal dekking tegen zeer lage portal kosten.

 • Direct online overzicht van uw voertuigen, geen installatie nodig.
 • Zeer gebruiksvriendelijke app voor uw telefoon of tablet.
 • Eenvoudig exporteren van rapportages.
 • Slimme notificaties via mail en/of app.

 • Aanrijdingssensor
  RentalTracker registreert elke aanrijding en het registreert ook ruw rijgedrag, u krijgt hier automatisch een melding per e-mail of app.
 • Kilometerregistratie
  RentalTracker geeft exact weer wanneer het overeengekomen aantal kilometers door de huurder wordt overschreden. Hier krijgt u automatisch een melding van op uw app of e-mail. Het manipuleren van de kilometerteller heeft daarom geen zin meer. De meerkosten rekent u zo op een eenvoudige wijze door aan de huurder.
 • Rittenregistratie
  RentalTracker levert de meest uitgebreide ritrapportages over uw wagenpark. U kunt de rapportages helemaal op maat naar uw eigen criteria samenstellen. Deze gegevens zijn eventueel door middel van een subaccount ook gemakkelijk door de huurder te raadplegen.
 • Op afstand uitschakelen van voertuigen
  Als de huurder uw auto niet gebruikt volgens uw richtlijnen, dan kunt u met RentalTracker uw voertuig op elk gewenst moment uitschakelen. Uw huurder kan vanaf dat moment niets meer met de auto doen en zal contact met u op moeten nemen.
 • Kilometerfraude
  RentalTracker geeft exact weer wanneer het overeengekomen aantal kilometers door de huurder wordt overschreden. Hier krijgt u automatisch een melding van op uw app of e-mail. Het manipuleren van de kilometerteller heeft daarom geen zin meer. De meerkosten rekent u zo op een eenvoudige wijze door aan de huurder.
 • Eenvoudig boetes doorbelasten
  Indien u boetes van een voertuig binnenkrijgt, kunt u eenvoudig terugzien welke bestuurder op het bewuste tijdstip heeft gereden. Er is geen discussie mogelijk en u kunt op eenvoudige wijze de boete doorbelasten.
 • Besparen op hoge onderhoudskosten
  In onze online Tracking Portal kunt u de APK-datum en het geplande onderhoudsinterval van uw voertuig instellen. U krijgt een melding voordat deze datum of het aangegeven aantal kilometers bereikt is. Zo bespaart u op hoge onderhoudskosten en eventuele schade aan uw voertuigen.
 • Melding bij roken
  Wanneer roken in strijd is met uw richtlijnen en er toch wordt gerookt in de auto, ontvangt u een melding op uw app of e-mail.
 • Op afstand vergrendelen en ontgrendelen
  RentalTracker heeft de mogelijkheid om de deuren van uw voertuigen op afstand te vergrendelen en ontgrendelen. U kunt ook de startblokkade activeren in één handeling, zodat u ook buiten de reguliere openingstijden auto’s kunt verhuren.
 • Lager risico op ontvreemding
  Diefstal van een voertuig wordt een stuk lastiger gemaakt door de elektronische startonderbreker van RentalTracker, die het elektriciteitscircuit blokkeert. Bovendien heeft u altijd live inzicht in uw wagenpark. Het bestrijden van criminaliteit is dus niet altijd duur en kan zeer efficiënt.
NEEM CONTACT OP MET ONS TEAM

Interesse in één van onze producten en diensten? Of heeft u vragen? Neem gerust contact op!

SpainSwitzerlandAustriaBelgiumItalyDutchCzech