REALTIME, WORLDWIDE, ANYTIME, ANYWHERE!

Onze connectiviteit & GPS Tracking Portal
bandicam-2021-01-05-16-02-48-511-kenteken-geblurt

Onze connectiviteit, uw zekerheid!

Rental Tracker is verbonden aan de beste en grootste net­werkaanbieders, die onze connectiviteit verzorgen.

Hierdoor beschikken wij over een zeer hoogwaardige Roaming-SIM die ervoor zorgt dat onze klanten wereldwijd {+190 landen) feilloos zijn verbonden met een netwerk. Zo kunnen wij u de beste dekking aanbieden, ook in meer afgelegen gebieden!

Net als opsporingsdiensten, kunnen wij de locatie bepalen wanneer er geen GPS- signaal meer is maar de SIM- kaart nog wel ontvangst heeft.

Op deze wijze is de kans groot dat een gestolen voertuig toch nog kan worden getraceerd. U heeft overal toegang tot de portal. Of het nu met de mobiele telefoon, de laptop of aan het bureau op uw pc is, u heeft altijd uw wagenpark in beeld! Met onze connectiviteit en ons portaal heeft u 24/7 direct toegang tot alle gegevens van uw wagenpark. Zo blijft u altijd en overal up-to-date!

Een gebruiksvriendelijk portaal

Rental Tracker is in samenwerking met o.a. verhuur- en shortlease bedrijven ontwikkeld. Hierdoor is het portaal toegespitst op verschillende branches. Zo heeft bijvoorbeeld een autoverhuurbedrijf behoefte aan andere inzichten in het portaal dan een bouwbedrijf. Ons portaal beschikt over zeer veel unieke functionaliteiten. De instellingen die voor u niet van toepassing zijn, kunt u met een paar muisklikken verbergen. U ziet dan alleen nog die informatie die voor u (en uw bedrijf) van belang is. U ontvangt 24/7 meldingen over gebruik of specifieke situaties/ gebeurtenissen. Dit geeft u snel & gemakkelijk (zelfs op uw mobiel) inzicht in al uw materieel!