Over ons portaal

Heeft u vragen over ons portaal? Neem dan contact met ons op:

Wat RentalTracker onderscheid is het web-based tracking portaal en stabiliteit. Via uw browser of App kunt u deze gemakkelijk overal en altijd openen om overzicht te krijgen in uw trackers. De app is beschikbaar voor zowel IOS als Android. Dit portaal is in staat om uw complexe wagenparkgegevens om te zetten in heldere en inzichtelijke rapporten en analyses. Het is in hoge mate te personaliseren bij het aanmaken van rapportages en instellen van push-notificaties.

Voorbeelden van rapportages:

 • Kilometer overzichten
 • Ritten en stops overzichten
 • Urenregistratie
 • Brandstofverbruik
 • Rijgedrag (bijvoorbeeld o.b.v. snelheid)

Doordat RentalTracker in samenwerking met verhuur en short-lease bedrijven is ontstaan is de gehele omgeving toegespitst op de uitdagingen die binnen deze branches gelden. Zo draagt het specifiek bij aan oplossingen voor:

 • Intensief voertuiggebruik
 • Ruw rijgedrag
 • Wanbetaling
 • Kilometerfraude
 • Roken in auto
 • Diefstal/ontvreemding

Intensief voertuiggebruik en ruw rijgedrag worden ondervangen door slimme algoritmes die dit registreren en zorgen dat er notificaties voor worden aangemaakt. Deze risico-filters geven u meer inzicht in het gebruik van de voertuigen en de risico’s, zodat marges bijgesteld kunnen worden en het rendement is verzekerd. Zo worden bijvoorbeeld illegale taxi- of koeriersdiensten uit uw wagenpark gefilterd.

Wanbetalers kunnen onmiddellijk het gebruik van de auto ontzegt worden door de mogelijkheid om een start-blokkade te activeren op afstand. Dit is extreem effectief gebleken door onze partner ondernemingen.

Kilometerfraude kan door de nauwkeurigheid van GPS en de nauwgezette registratie binnen het portaal gemakkelijk worden getraceerd. RentalTracker geeft exact weer wanneer het overeengekomen aantal kilometers door de huurder wordt overschreden. Hier krijgt u automatisch een melding van op uw app of e-mail. Het manipuleren van de kilometerteller heeft daarom geen zin meer. De meerkosten rekent u op een eenvoudige wijze door aan de huurder.

Roken kan via een te koppelen sigaretten rookmelder ook worden geregistreerd zodat hier gelijk actie op kan worden ondernomen en eventuele kosten gemakkelijker kunnen worden verhaald.

Voor diefstal/ontvreemding situaties zijn een aantal zaken ingericht binnen het portaal. Door handige overzichten kan er gemakkelijk getraceerd worden. Niet voor niets is ook de politie een klant van RentalTracker. Daarnaast is de start-blokkade een extra barrière bij diefstal/ontvreemding.

Voor wie?

RentalTracker legt zich toe op drie specifieke klantgroepen; autoverhuur bedrijven, short-lease bedrijven en wagenparkbeheerders. Doordat wij onze producten in nauwe samenwerking met deze drie groepen ontwikkelen beschikt het portaal over rapportage opties die specifiek de informatie behoefte dekken binnen deze klantgroepen. Zo zijn er uitgebreide rapportage opties voor kilometerregistratie (zeer van belang voor short-lease). Risico rapporten waar als verhuurbedrijf in het bijzonder veel waarde aan wordt gehecht. En route- en rittenregistratie opties voor wagenparkbeheerders die nauwkeurig inzicht zoeken in het gaan en staan van de voertuigen in hun beheer.

Voordelen

 • Gebruiksvriendelijk
 • Personaliseerbare rapporten
 • Web-based
 • Toegewijde applicatie voor IOS en Android
 • Overal en altijd beschikbaar (>85 landen)
 • Uit ervaring geboren
 • Geen contract, lage prijs

FAQ

Wat zijn de minimale systeemeisen?

Google Chrome heeft de voorkeur, of de meest recente versie van Internet Explorer. Windows 7 of hoger.

Hoeveel voertuigen kunnen worden weergegeven in een fleet?

Het aantal voertuigen is ongelimiteerd. Om bij 100 en meer voertuigen toch voldoende overzicht te houden kunt u uw wagenpark indelen in groepen. Verschillende autorisatieniveaus maken dat u per gebruiker bepaalt wie toegang heeft tot welke groepen. Tot op het niveau waarbij een gebruiker, achter een persoonlijke inlog, alleen zijn of haar ‘eigen’ auto kan zien.

Wat zijn de kosten van het portaal?

De kosten zijn inbegrepen bij uw abonnement van RentalTracker.

Hoe is de portaal beveiligd?

Het portaal is beschermd door ge-encrypte servers en wachtwoord beveiliging.

In welke landen is RentalTracker beschikbaar?

RentalTracker heeft contracten met telecomproviders van over de hele wereld. Hierdoor werkt de tracker in meer dan 85 landen zonder extra kosten. Onderstaand de landen waar RentalTracker sowieso werkt:

Albania, Algeria, Armenia, Aruba, Australia, Austria, Bangladesh, Belgium, Bulgaria, China, Croatia, Cyprus,Czech Republic, Denmark, El Salvador, Estonia, Faeroe Islands, Finland, France, Germany, Ghana, Greece, Guyana, Haiti, Hong Kong, Hungary, Iceland, India, Indonesia, Ireland, Israel, Italy, Jamaica, Japan, Jersey & Guernsey – Channel Islands, Kazakhstan, Laos, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Malaysia, Malta, Martinique, Morocco, Netherlands, Netherlands Antilles, New Zealand, Norway, Pakistan, Panama, Poland, Portugal, Republic of Korea, Romania, Russian Federation, Saudi Arabia, Singapore, Slovakia, Slovenia, South Africa, Spain, Suriname, Sweden, Switzerland, Trinidad and Tobago, Turkey, Ukraine, United Arab Emirates, United Kingdom, United States, Uzbekistan.
Indien er een land waar u naar zoekt mist, neemt u dan vooral contact met ons op.

SpainSwitzerlandAustriaBelgiumItalyDutchCzech