Waarom is GPS Tracking belangrijk voor uw bedrijf?

Technologie verandert zonder enige twijfel de wereld. De meeste bedrijven, vooral in de transport- en logistieke sector, gebruiken vandaag de dag GPS-trackers als een instrument om hun dagelijkse bedrijfsvoering te beheren en hun werknemers te coachen.

Bedrijven, waaronder distributeurs, bezorgdiensten, bouw- en productiebedrijven, autodealers, transportbedrijven, verhuur- en leasebedrijven, doen een beroep op GPS-tracking om hun activa te beveiligen, wagenparken te tracken, de brandstofkosten te verlagen en mobiele werknemers te sturen.

Deze GPS-tracking apps en portalen worden geleverd met veel geavanceerde functies zoals geofencing die u helpen uw team te coachen en uw bedrijfsproductiviteit te verbeteren.

Lees ook: Wat is geofencing?

Voor wagenparkmanagement bedrijven en andere industrieën zoals de logistiek die zich bezighoudt met het vervoer van goederen en diensten, helpt real time monitoring van voertuigen. Door uw wagenpark te volgen, kunt u ervoor zorgen dat uw voertuig veilig is en uw chauffeur op de juiste weg is.

U staat altijd in contact met uw voertuigen en werknemers. In het geval van verdachte activiteiten zoals een diefstal, krijgt u een alarm of telefonisch bericht dat u zal waarschuwen. Dankzij alle informatie kunnen werknemers efficiënter werken bedrijven brandstofkosten besparen, een win voor beide partijen!

Beveiligde bezittingen

Het veiligstellen van waardevolle activa is een topprioriteit voor de meeste bedrijven zie – kluizen, aanhangwagens, bouwmachines of zelfs gereedschapskisten. Real-time tracking helpt u om op de hoogte te zijn van de locaties en statusinformatie van uw bezittingen, de kans op diefstal is hierdoor nihil.
U kunt de volledige geschiedenis van alle traceringssessies bekijken met tracking geschiedenis. Zo kan een transportbedrijf alle gereden routes analyseren op efficiëntie en voertuiggebruik om zo brandstofkosten te besparen en werknemers aan te sturen.

Coach uw werknemers

Een goede klantenservice kan uw bedrijf helpen groeien. Een betere klantenservice kan worden gegarandeerd door de prestaties van uw personeel ten opzichte van uw klanten te monitoren met behulp van een GPS-tracker. Zie bij welke type klant het meeste rendement valt te halen en zet werknemers op de juiste routes.


In de transportsector kunnen activiteiten van tijd tot tijd worden getrackt. U heeft inzicht in de werktijd van uw werknemers, hiermee kunt u de efficiëntie en werkprestaties van uw werknemers optimaliseren. Onze GPS-trackers bevatten een waarschuwingsnotificatie die u op de hoogte te stellen van eventuele ongelukken.

GPS-trackers bieden nieuwe manieren om uw bedrijfsvoering te stroomlijnen en zo de betrouwbaarheid, veiligheid en prestaties van uw bedrijf te verbeteren.


De meeste functies van het portaal zijn ook compatibel met smartphones en tablets, wat het gebruiksgemak vergroot. Overweeg om geavanceerde software te kiezen die aan uw individuele en zakelijke behoeften voldoet. Maak het werk van uzelf en de werknemers makkelijker!

27 november 2019
SpainSwitzerlandAustriaBelgiumItalyDutchCzech