GPS diefstalbeveiliging

Uw vloot volledig onder controle!

De trackers van Rental Tracker beveiligen uw voertuigen en objecten met betrouwbare GPS diefstalbeveiliging. Ze kunnen bijna niet met GPS scanners worden gelokaliseerd en zijn onopvallend. Hierdoor blijft er genoeg tijd over voor de politie om de gestolen voorwerpen te vinden en de dieven te arresteren.

Onze GPS diefstalbeveiliging is flexibel in te zetten.

icoon gps tracker auto
Personenauto's
icoon gps tracker vrachtwagen
Vrachtauto's
icoon gps tracker aanhanger
Trailers & aanhangwagens
icoon gps tracker graafmachine
Bouwmachines
icoon gps tracker tracktor
Landbouwmachines
icoon gps tracker boot
Vaartuigen
icoon gps tracker bedrijfsmiddelen
Autobussen & touringcars
icoon gps tracker mobiel toilet
Machines, apparatuur & objecten

uw voordelen

actie ondernemen in geval van nood

Ontvang meldingen zodra uw trackingobject de door u gedefinieerde zones verlaat. Verhoog de GPS verzend frequentie als u diefstal vermoedt. Ondersteun de politie door hen actuele locatiegegevens te verstrekken.

nauwelijks vindbaar

Onze mini GPS trackers zijn heel gemakkelijk te verbergen en onopvallend. Standaard stuurt de tracker enkele signalen per dag. Deze vorm van GPS diefstalbeveiliging kan zelfs met een GPS zoeker nauwelijks worden gevonden door derden.

niet manipuleerbaar

Zodra de GPS tracker uitvalt, ontvangt u een alarmmelding. Zo kunt u de oorzaak van de storing direct achterhalen en bij opzet direct verdere maatregelen nemen.

betrouwbaar

Dankzij de geïntegreerde roaming-simkaart zijn onze gps-trackers overal ter wereld bereikbaar via het beste netwerk. Bovendien is de levensduur van de batterij tot wel 4 jaar!

De optimale tracker voor GPS diefstalbeveiliging

RT Logo blau

Bent u geïnteresseerd in GPS diefstalbeveiliging met onze trackers?

Wilt u uw voertuigen of objecten beveiligen tegen diefstal? Vraag dan nu een gratis & vrijblijvende demo GPS tracker aan of vraag direct een offerte aan.