Tracker functionaliteiten

Voor elke toepassing de geschikte tracker! Bekijk hieronder welke tracker het beste bij uw toepassing past.

Bekijk de functies per GPS Tracker:

Portal - toegang via app en browser

U heeft toegang tot uw GPS Trackers via het gebruikersportaal van Rental Tracker, dat u zowel via onze app als via de browser kunt openen. In uw gebruikersportaal vindt u alle gegevens die uw GPS-trackers verzamelen over uw trackingdoel.

exacte locatiebepaling

Onze GPS-trackers registreren de locatie tot op de meter. De locatie is - afhankelijk van de betreffende gps-tracker - nauwkeurig tot minimaal 7,5 m.

Alarm bij functiestoring

Deze gps-trackers sturen u een alarmmelding zodra er geen stroom is en / of het batterijniveau laag is.

beste wereldwijde netwerkdekking

Met de geïntegreerde roaming-simkaart zijn al onze gps-trackers wereldwijd bereikbaar via het best beschikbare netwerk. De tracker gebruikt altijd automatisch het best beschikbare netwerk en garandeert u de best mogelijke bereikbaarheid.

Geofencing

In uw gebruikersportaal kunt u uw geofencing-instellingen naar wens variëren. Om dit te doen, definieert u zones waarin uw voertuig (niet) mag zijn. U kunt ook meldingen instellen zodra uw voertuig de door u gedefinieerde zones verlaat.

Real-time volgen

GPS-trackers met realtime tracking bieden u live gegevens over uw voertuigen in uw gebruikersportaal. Volg de huidige locatie van uw voertuigen en bekijk de gebruiksgegevens voor uw voertuigen en aanhangwagens.

Flexibel gebruik: zonder montage

Deze GPS-trackers kunnen snel van het ene trackingobject naar het andere worden overgedragen.

Ritregistratie - logboek

U heeft met deze GPS trackers altijd een digitaal logboek beschikbaar in de online tracking portal. Er zijn verschillende functies beschikbaar om de bewegingen en stops van uw trackingobjecten weer te geven. U kunt altijd zien waar uw voertuig zich op welk tijdstip bevond. U heeft ook de mogelijkheid om rapporten te laten genereren voor uw gewenste periodes.

Uitgebreide gebruiksgegevens

Bij het bepalen van de gebruiksgegevens wordt informatie verzameld over de gebruiksintensiteit van uw voertuigen. Uw gebruikersportaal geeft u gegevens zoals snelheden, accelereren en remmen. U kunt op elk moment zien hoe snel uw voertuig heeft gereden. U heeft ook de mogelijkheid om rapporten te laten genereren voor uw gewenste periodes.

Start blokkade

Nadat u de startblokkade in uw gebruikersportaal heeft geactiveerd, wordt deze in het betreffende voertuig geactiveerd de volgende keer dat de motor wordt uitgeschakeld. De startblokkade is een hulpmiddel dat met name geschikt is voor autoverhuur en verhuur van bouwmachines. Het biedt u de mogelijkheid om vroeg en effectief te reageren op contractbreuken (zoals gemiste betalingen of het verlaten van de afgesproken gebruikszones).

koppelbaar met rookmelder

Om roken in uw auto te voorkomen, heeft RentalTracker een rookmelder ontwikkeld die via de Wired GPS Tracker aan uw gebruikersportaal te koppelen is. Bij rookontwikkeling krijgt u een melding en kunt u direct reageren op contractbreuk.

Live locatiegegevens

U kunt de frequentie van het gps-signaal van deze gps-tracker op elk moment wijzigen via het gebruikersportaal. Hoe groter de afstand tussen de gps-signalen, hoe moeilijker het is om de tracker voor criminele doeleinden te vinden. Zodra diefstal wordt vermoed, kunt u de zendfrequentie van het gps-signaal verhogen om actuele informatie over de locatie van uw voertuig te ontvangen.

Handmatig bediende alarmknop

De GPS-tracker stuurt een melding naar uw gebruikersportaal wanneer de alarmknop wordt ingedrukt.