Wired tracker

De slimste tracker!

Geschikt voor:

De Wired Tracker

De Wired Tracker ondersteunt optimaal uw fleetmanagement. De Wired Tracker bezit namelijk de meeste functionaliteiten van al onze trackers!
De Wired Tracker kan tot op de minuut (realtime) de locatie van een voertuig bepalen en is daarmee uitermate geschikt voor route-, ritten- en kilometerregistratie. Ook beschikt deze tracker over G-sensoren die ruw en snel rijgedrag registreren en dit aan u melden.

Rijgedrag is van grote invloed op het zogenaamde ecodriving! Bij ecodriving pas je een aantal eenvoudige principes toe die het brandstofverbruik verminderen, de veiligheid (voor personeel en/of materieel) verhogen en wellicht uitval van personeel en/of materieel voorkomt. Hierbij moet u denken aan factoren zoals remmen, accelereren en snelheden maar ook het uitzetten van de motor bij stops. Het verschil tussen een sportieve rijstijl en ecodriving kan tot maar liefst 35 procent oplopen. Hiermee kunt u als bedrijf uw rendement verhogen!

Wanneer uw voertuig of vaartuig een door uw afgebakend gebied verlaat (geofencing), ontvangt u direct een melding. In het geval van misbruik, wanbetaling of diefstal kunt u de startblokkade activeren. Wilt u uw bedrijf optimaal beschermen tegen misgelopen betalingen of andere contractschendingen? Met de Wired Tracker krijgt u gemakkelijk maar zeer volledig inzicht in het gebruik van uw materieel!

Specificaties Wired Tracker

Verzamelen van gegevens voor route-, ritten- en kilometerregistratie. Locatiebepaling tot op 7,5 m nauwkeurig!

In het portaal kunt u voor uw voertuigen een bepaald gebied afbakenen

De G-sensoren registreren allerlei data over het rijgedrag zoals remmen, accelereren en snelheden e.d. U kunt factoren monitoren die het brandstofverbruik verminderen (met maar liefst 35 % verschil) én de veiligheid verhogen.

De Wired Tracker heeft de mogelijkheid tot het op afstand activeren (vanuit uw portaal) van de startblokkade van het voertuig of vaartuig. Dat betekent dat het voertuig of vaartuig niet opnieuw

De Wired Tracker werkt op een spanningsbron van 9-30 V en is daarmee zeer breed inzetbaar (voor al uw voertuigen, vaartuigen of machines mits eigen stroomvoorziening*)!

Als optie kunt u onze unieke sigarettenrook- & rookmelder bijbestellen. Deze is gemakkelijk op de Wired Tracker aan te sluiten. Hiermee voorkomt u geuroverlast en brandschade in voertuig of vaartuig!

Volgen via ons GPS tracking portal

U heeft  altijd (24/7) en overal (wereldwijd) toegang tot ons GPS tracking portal. Of het nu onderweg op uw mobiel, uw laptop of op uw werkplek op uw pc is, u heeft altijd uw vloot in beeld! Zo blijft u altijd en overal up-to-date!

Perfect voor fleetmanagement

De Wired Tracker is breed inzetbaar. Of u nu voertuigen, vaartuigen of machines verhuurt, deze tracker kan op al uw materieel worden aangesloten (mits een eigen stroomvoorziening van 6 – 30 volt *). De Wired Tracker wordt veelvuldig gebruikt voor wagenparkbeheer van bedrijfswagenparken. Maar ook maakt de Wired Tracker opmars in andere branches.  

De Wired Tracker wordt professioneel door een inbouwer of garagebedrijf ingebouwd. Een mooie bijkomstigheid is dat de Wired Tracker hierdoor moeilijk te ontdekken en te saboteren is. 

Als optie kunt u onze unieke sigarettenrook- & rookmelder bijbestellen. Deze is gemakkelijk op de Wired Tracker aan te sluiten. Hiermee voorkomt u geuroverlast en brandschade in voertuig of vaartuig! 

Gebruik in uw fleet

Optimaliseer uw fleetmanagement. Deze zeer compacte tracker is ideaal voor wagenparkbeheerders en verhuurders en wordt veel gebruikt in de volgende branches:

  • Autoverhuur & shortlease
  • Landbouw & mechanisatie
  • Grondverzet & wegenbouw & waterbouw
  • Sloop- & graafwerken & zuigtechniek
  • Renovatie, bouw- & installatietechniek
  • Bezorg- & koeriersdiensten
  • Transport & logistiek
  • Watersport
  • Uitzendbureaus & detacheringsbureaus

 

Hebben wij uw branche niet vermeld en wilt u weten of de Wired Tracker ook compatibel is voor uw branche? Vraagt u gerust een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan!

Prijzen Wired Tracker

De Wired Tracker is verkrijgbaar voor € 99, -. Dit is exclusief de installatie en de maandelijkse abonnementskosten (gebruik van het online GPS Tracking Portal en de connectiviteit). De kosten zijn afhankelijk van het aantal objecten dat u bewaakt.

Interesse in de Wired Tracker?

Is uw materieel u goud waard en wilt u uw materieel uitrusten met de Wired Tracker? Vraag geheel vrijblijvend een gratis demo Wired Tracker aan of vraag direct een offerte. 

Heeft u nog vragen? Maak dan een afspraak voor informatie en een eventueel adviesgesprek over welke van onze GPS- trackers voor uw bedrijf passend is!